طرز تهيه مرغ سوخاري رژيمي
بيتوته/ مرغ سوخاري رژيمي در فر پخته مي شود با کمترين روغن. که اين سبب رژيمي شدن مرغ سوخاري مي شود.
مواد لازم براي تهيه ي مرغ سوخاري رژيمي :
باترميلک نصف فنجان
سفيده تخم مرغ1 عدد
سينه مرغ بدون پوست6 تکه
آرد همه منظوره نصف فنجان
نمک 2 قاشق چايخوري
پودر سير 2 قاشق چايخوري
برگ هاي خشک پونه کوهي 2 قاشق چايخوري
پودر چيلي2 قاشق چايخوري
بکينگ پودر2 قاشق چايخوري
روغن زيتون1-2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه مرغ سوخاري رژيمي:
براي تهيه ي مرغ سوخاري رژيمي ابتدا، فر را با دماي 450 درجه فارنهايت (230 درجه سانتيگراد) گرم کنيد.
روي سيني فر، ورقه ي فويل بپيچانيد و روي آن يک توري سيمي قرار دهيد.
در يک کاسه بزرگ، باترميلک را با سفيده تخم مرغ بزنيد، مرغ را داخل آن قرار بدهيد به صورتي که باترميلک روي آن را کامل بگيرد تا کاملا يکدست شود.
آرد، نمک، پودر سير، پونه کوهي، پودر چيلي و بکينگ پودر را در يک کيسه پلاستيکي بزرگ بريزيد و بالاي آن را ببنديد و به آرامي تکان بدهيد تا به طور مساوي مخلوط شوند.
مرغ ها را يکي يکي از باترميلک خارج کنيد و آن را تکان دهيد تا مايع اضافي آن خارج شود، سپس در کيسه قرار دهيد. بالاي آن را ببنديد و به آرامي تکان دهيد تا کاملاً يکدست شود.
از کيسه خارج کنيد، پوشش اضافي آن را بگيريد، روي قفسه ي سيمي روغن بريزيد و مرغ را روي قفسه بگذاريد، تمام مرغ ها را به همين صورت آماده کنيد.
باقيمانده ي باترميلک و آرد را دور بريزيد.
با استفاده از برس، روغن را تا جايي که ممکن است به آرامي روي پوشش مرغ، آغشته کنيد.
آن را در طبقه ي وسط فر از قبل گرم شده قرار بدهيد تا کاملا بپزد و پوشش آن ترد و طلايي شود.
نکته :
• اگر وقت داريد اجازه بدهيد مرغ حدود4 ساعت تا يک شب داخل باترميلک بماند تا نرم شود.
• براي اين کار مي توانيد باترميلک را داخل کيسه اي زيپ دار بزرگي بريزيد و مرغ ها را داخل آن قرار بدهيد و هواي آن را بگيريد و در آن را ببنديد و به مدت 4 ساعت تا يک شب در يخچال قرار بدهيد.
مواد لازم باتر ميلک:
شير سرد 1 پيمانه
کرم تارتار يک و سه چهارم قاشق غذاخوري
طرز تهيه باتر ميلک :
براي تهيه ي باترميلک ابتدا، کرم تارتار را به شير اضافه کنيد و کاملا مخلوط کنيد. سپس حدود 15 دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد. در اين هنگام شير شروع به بريدن مي کند. براي مصرف آنها را خوب مخلوط کنيد.
در صورتي که کرم تارتار در دسترس نداشتيد مي توانيد 1 قاشق غذاخوري سرکه سفيد و يا 1 قاشق غذاخوري آب ليموترش تازه به شير اضافه کنيد. بهتر است از سرکه سفيد استفاده کنيد تا آبليمو. اگر از آب ليموترش استفاده مي کنيد؛ از ليموترش هاي ريز و ترش استفاده کنيد.
نکته براي تهيه ي باترميلک:
• براي تهيه ي باترميلک مي توانيد يک چهارم پيمانه شير و سه چهارم پيمانه ماست را با هم مخلوط کنيد. و بعد مواد ديگر را اضافه کنيد.
• باترميلک براي ترد و نرم شدن گوشت مرغ بسيار عالي است.
• دوغ شيرين و غليظ را مي توانيد جايگزين باترميلک کنيد.