ناچو فلفل دلمه اي، پيش غذاي مکزيکي
آخرين خبر/ ناچو که با چيپس و پنير هست يه پيش غذاي مکزيکي که خوب کمي هم چرب و چيله و پر کالري 😄
اما اين مدلش سالمه و خيلي هم مغذي
هم ميشه به عنوان فينگر فود درستش کرد هم مثل ما به عنوان غذاي اصلي خورديمش .
درستش کنيد که خيلي خوشمزس و هم راحته ❤️👌😁
مواد لازم
۶ عدد فلفل دلمه اي
۱ عدد پياز خرد شده
۱ ق غ روغن
۰/۵ کيلو گرم گوشت چرخ کرده
۱ ق چ پودر سير
۱ ق چ پودر پياز
۱ ق چ پاپريکا دودي يا معمولي
۱ ق چ اورگانو
۱/۲ ق چ پودر فلفل قرمز
۱/۲ ق چ زيره
نمک و فلفل به ميزان لازم
۱ عدد فلفل هالوپينو ( اختياري )
۳/۴ کاپ ذرت
۳/۴ کاپ لوبيا سياه پخته شده
۱ کاپ پنير رنده شده چدار يا هر پنير کم چربي
۲/۳ پيمانه اب
طرز تهيه
روغن رو توي ماهي تابه ميريزيم و بعد پياز خردشده رو اضافه ميکنيم تا نرم و سبک بشه .
گوشت چرخ کرده رو اضافه ميکنيم و وقتي تغيير رنگ داد تمام ادويه ها رو اضافه ميکنيم و بعد ۲ دقيقه هم زدن ذرت و لوبيا سياه رو ميريزيم و در آخر ۲/۳ پيمانه اب ميريزيم و در ماهي تابه رو ميزاريم تا کمي قل بزنه و اب به خورد مواد بره.
فلفل دلمه اي ها رو به ۴ قسمت يا ۶ قسمت مساوي برش بزنيد و توش رو از مواد گوشت بريزيد و داخل پيرکس بچينيد و روي مواد رو با پنير چدار بپوشونيد و در فري که از يکربع قبل در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بگزاريد تا پنير ها اب بشن.روش رو با فلفل هالوپينو و گشنيز تزيين کنيد و نوش جان
منبع صفحه cookingwithleyla