ترشي خيار چنبر و بادمجان؛ مخلوطي عالي و دلچسب
نمناک/ چي لازم دارم:
بادمجون 2 عدد
خيارچنبر 1 کيلو
سير به تعداد کافي
فلفل تند به اندازه دلخواه
سرکه به ميزان کافي
زردچوبه به ميزان لازم
ادويه ترشي به مقدار لازم
سياه دانه ، تخم گشنيز ، گلپر به ميزان کافي
چه جوري درست ميشه:
بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه اي و درشت خردکنيد و با سرکه ، کمي زردچوبه و فلفل تند مي پزيم طوري که له نشوند.سپس ادويه ترشي ، سياه دانه ، تخم گشنيز ، سير و گلپر را به آن اضافه ميکنيم و بعد از اينکه ترشي سرد شد ميتوانيد بلافاصله از آن استفاده کنيد.
بادمجان ها را به صورت حلقه اي خرد کنيد و در سرکه بپزيد طوري که له نشوند.سپس خيار چنبرها را هم به صورت حلقه اي ببريد و به همراه سير خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان ها ميريزيم تا ترشي آماده شود.