کوفته ترش و شيرين؛ باب سليقه همه
زندگي آنلاين/ چي لازم دارم:
برنج نيم دانه پخته 1 پيمانه
گوشت چرخکرده 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پياز رنده کرده 1 عدد کوچک
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آرد نخودچي 2 قاشق سوپخوري
نعنا خشک 2 قاشق سوپخوري
روغن به ميزان لازم
پيازداغ 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
سرکه سفيد يک دوم پيمانه
شکر 3 قاشق سوپخوري
قرص عصاره گوشت 1 عدد
هويج خرد کرده 1 عدد
چطور بپزم:
برنج، گوشت، تخم مرغ، پياز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچي و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز داده تا حالت چسبندگي پيدا کند.
آن گاه از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ يک گردو برداشته و در دست گرد کنيد و در سيني بچينيد.
سپس قدري روغن داخل ظرف مناسبي بريزيد.
پيازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنيد و تفت دهيد.
رب را نيز افزوده و کمي تفت دهيد.
حالا باقيماندۀ نعنا، سرکه و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنيد تا شکر حل شود اينک عصارۀ گوشت را به همراه 2 پيمانه آب به سس افزوده و اجازه دهيد تا سس به جوش آيد.
در آخر هويج را اضافه کنيد و کوفته را يکي يکي به سس بيفزائيد و 40 دقيقه زمان دهيد تا کوفته پخته شود و جا بيفتد.
يادآوري
ميتوانيد به جاي شکر از شيره انگور استفاده کنيد، در اين صورت ديگر نيازي به رب ندارد و رنگ کوفتهها تيرهتر ميشود.