کرپ يک نوع نان بسيار پرطرفدار و خوشمزه

غذالند/ شايد وقتي اسم کرپ را مي شنويد احساس کنيد چه چيز عجيب و غريبي است يا دستور پخت آن سخت است اما کاملا در اشتباهيد. کرپ يک نوع نان بسيار پرطرفدار و خوشمزه است که انواع مختلف آن براي وعده هاي مختلف غذايي وجود دارد. اين نان دستور پختي شبيه به پنکيک دارد با تفاوت هاي اندکي مانند نازک تر بودن و شل تر بودن که آن ها را از هم متمايز مي کند. کرپ در دسته نان ها قرار دارد و مي توان آن را در کنار مواد غذايي مختلفي از جمله ميوه ها، عسل، گوشت و … ميل کرد.
کرپ يک نان فرانسوي است که معمولا با آرد گندم تهيه مي شود و کلمه ي کرپ از واژه ي crispa به معناي پيچاندن گرفته شده است. اين نان معمولا در وعده صبحانه مصرف مي شود که شيرين است ولي نوع نمکي آن وجود دارد که مي شود براي ناهار يا شام استفاده کرد در اين صورت بايد گوشت يا ژامبون يا تخم مرغ و ديگر مخلفات را داخل آن بريزيد و گوشه هاي آن را بپيچانيد. اين نان در کافي شاپ ها به عنوان دسر تهيه مي شود براي اين کار بايد روي آن نوتلا يا مربا بريزيد.
هر نوع دستور پختي که از کرپ بخوانيد براي هر نوع وعده غذايي که باشند فقط در مواد اوليه تفاوت دارند و مرحله نهايي همه آنها به اين صورت است که خمير رقيقي که آماده شده را داخل ماهيتابه مي ريزيد تا پخته شود و طلايي گردد. پروتئين بالايي که در اين نان وجود دارد باعث مي شود با خوردن آن در وعده صبحانه پروتئين زيادي دريافت کنيد و انرژي زيادي در کل روز داشته باشيد پس اگر ورزشکار هستيد حتما اين صبحانه ي مقوي را امتحان کنيد.
مواد لازم
شير : 2 پيمانه
تخم مرغ :1 عدد
آرد سفيد :1 پيمانه
شکر : 1 قاشق غذاخوري
کره :به مقدار لازم
وانيل : نوک قاشق مرباخوري
مراحل
گام 1شير،تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنيد.
گام 2سپس وانيل را اضافه کنيد.
گام 3آرد را در دو مرحله اضافه کرده و هم بزنيد تا وقتي که مايع يکدست شود.
گام 4کف ماهيتابه ي نچسب را با کمي کره چرب کنيد.
گام 5يک ملاقه از مايع را کف ماهيتابه بريزيد و ماهيتابه را تکان بدهيد تا مواد کامل کف ماهيتابه را بگيرد و خوب پخش شود .
گام 6مايع بايد شل باشد.
گام 7حدود 1 الي 2 دقيقه بعد مي بينيد که کرپ دارد خودش را ميگيرد.
گام 8اگر زيرش طلايي شده بود برش گردانيد.
گام 9وقتي کرپ را برگردانديد به آن زمان بدهيد تا طرف ديگر هم طلايي شود و بپزد.(مانند تايم قبلي1 الي 2 دقيقه).
گام 10در نهايت کرپ آماده است.