صبحانه/ طرز تهيه زيپوله شيريني متفاوت و خوشمزه ايتاليايي
باشگاه خبرنگاران/ زيپوله شيريني سنتي ايتاليايي که از مواد مختلف پر شده، در اين دستور پخت زيپوله با ژامبون و پنير فيلادلفيا پر شده است.
دستور پخت اين شيريني ايتاليايي بسيار ساده بوده که ميتوان از مواد مختلف براي مواد مياني استفاده کرد.
آب ۱۲۰ ميلي ليتر
کره ۸۰ گرم
نمک ۱ قاشق چاي خوري
آرد ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
براي مواد مياني
پنير فيلادلفيا ۲۵۰ گرم
ژامبون ۸۰ گرم
سس مايونز
گوجه گيلاسي ۸ عدد
گياه شابانک (يا ريحون)
دستور پخت زيپوله
در يک ظرف آب به همراه کره را افزوده و روي حرارت ملايم قرار داده تا کره ذوب شود.
زماني که کره ذوب شد آرد و نمک را اضافه نماييد.
مخلوط را از روي حرارت برداشته و خمير را با يک قاشق چوبي هم زده تا کاملا خمير از لبهها جدا گردد.
براي ۱۰ دقيقه صبر کرده تا خمير خنک شود.
تخم مرغها را يکي يکي به خمير افزوده و مخلوط کنيد.
به مدت ۱۰ دقيقه به خمير استراحت دهيد.
سيني فر را به کاغذ پخت پوشانده، خمير را درون قيف ريخته و روي کاغذ دايرههايي را رسم کرده و روي اين حلقهها را با خمير شکل دهيد.
فر را از قبل با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد روشن کرده به مدت ۱۰ دقيقه با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد و سپس با دماي ۱۷۰ درجه سانتي گراد به مدت ۲۰ دقيقه ديگر بپزيد.
فر را خاموش کرده و براي ۱۰ دقيقه در فر خاموش با درب باز استراحت دهيد.
پس از خنک شدن آنها را نصف کرده سپس يک لايه پنير، ژامبون، ريحون قرار داده و لايه رويي را بگذاريد.
روي زيپوله را با سس مايونز و گوجه گيلاسي تزئين نماييد.