نماد آخرین خبر

ميزاردور/ سيب زميني دوشس پيش غذاي خوشمزه و جذاب

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
ميزاردور/  سيب زميني دوشس پيش غذاي خوشمزه و جذاب

باشگاه خبرنگاران/ طرز تهيه سيب زميني دوشس پيش غذاي خوشمزه در فر که بسيار گرم، مخملي و فوق العاده نرم و جذاب است.

سيب زميني دوشس چيست؟

اين يک دستورالعمل مخصوص فرانسويست که از سيب زميني پوره شده، زرده تخم مرغ، کره و گاهي پنير تشکيل مي‌شود. براي تهيه ابتدا سيب زميني را بپزيد و خيلي خوب پوره کنيد. با مواد گفته شده ترکيب کرده سپس روي آن‌ها را با سفيده تخم مرغ رومال بزنيد تا بعد از پخت خوشرنگ‌تر شوند.

براي مرحله آخر آن‌ها را در فر داغ بپزيد تا طلايي رنگ و ترد شوند.

مواد مورد نياز

سيب زميني ۱ کيلو گرم (۵ متوسط)
نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري
زرده تخم مرغ ۴ عدد
کره آب شده ۴ قاشق غذاخوري
خامه ۱/۲ فنجان
فلفل ۱/۴ قاشق چايخوري

پودر سير ۱/۸ قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهيه سيب زميني دوشس

سيب زميني‌ها را تميز بشوييد و پوست بگيريد، مکعبي خرد کنيد. سيب زميني‌ها را به همراه آب در قابلمه ريخته روي حرارت متوسط گذاشته تا به جوش آيد، سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه بپزيد (با چنگال پخت سيب زميني‌ها را بررسي کنيد).

در يک آبکش بزرگ سيب زميني‌ها را خالي کنيد. بگذاريد چند دقيقه بخار آزاد شود اين کار سبب خارج شدن رطوبت اضافي سيب زميني مي‌شود.

سيب زميني‌ها را با رنده ريز رنده کنيد.

** سيب زميني‌ها را براي بافت بهتر با گوشتکوب بکوبيد و از صافي يا آبکش رد کنيد (کاملا نرم و يکدست خواهند شد).

سفيده و زرده تخم مرغ‌ها را از يکديگر جدا کنيد و در دو ظرف مجزا بريزيد.

در حالي که سيب زميني هنوز گرم است زرده‌هاي تخم مرغ، کره، خامه، نمک، فلفل سفيد، پودر سير و در صورت تمايل پنير و سبزيجات را اضافه کنيد. هم بزنيد تا خوب ترکيب شود.

**چاشني‌ها را با توجه به ذائقه خود تنظيم کنيد.

دو کاغذ پخت بزرگ را در سيني فر قرار دهيد سر قيف را با قيچي برش دهيد و ماسوره ستاره‌اي با نوک ۱/۲ اينچي را در قيف قرار دهيد.

قيف را درون ليوان گذاشته و پوره سيب زميني را در قيف بريزيد.

** سر قيف را محک از بالا ببنديد و مخلوط سيب زميني را به شکل مارپيچ مطابق عکس روي سيني فر به صورت يکنواخت قرار دهيد.

سيني سيب زميني را به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار داده تا کمي سفت شوند.

پخت در فر

فر را از قبل با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم کنيد سپس با برس روي سيب زميني‌ها را با سفيده زده شده رومال بزنيد.

سيني را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقيقه بپزيد سپس سيني را بچرخانيد و براي ۱۰ دقيقه ديگر نيز بپزيد.

** دماي فر‌ها با هم متفاوت است پس در زمان پخت مراقب شکوفه‌هاي سيب زميني باشيد.

از فر خارج کرده و براي ۵ دقيقه صبر کرده تا خنک شود سپس در ظرف سرو بچينيد و با جعفري يا تره ريز خرد شده تزئين کنيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره