بهترين ابزار پخت کيک کدامند؟

برترين ها/ داشتن دستور پخت مناسب و مهارت کافي هنگام آشپزي ضروري است، اما وقتي صحبت از پخت کيک ميشود، داشتن ابزار شيريني پزي باکيفيت کليد موفقيت است. روشهاي زيادي براي بهبود مهارتهاي شيريني پزي شما وجود دارد، اما بدون داشتن وسايل اوليه، شما قادر به پختن کيک يا شيريني دلخواهتان نخواهيد بود. بياييد نگاهي به اين ابزارهاي اوليه و ضروري بيندازيم:
ابزارهاي اندازه گيري
ابزارهاي اندازه گيري مانند پيمانههاي اندازه گيري يا ترازوي آشپزخانه، از بايدهاي پخت کيک و شيريني هستند. شيريني پزي نيازمند دقت و اندازه گيري دقيق است و گاهي تغيير اندکي در مقدار يک ماده، ممکن است تاثير مخربي بر بافت و طعم کيک و يا شيريني بگذارد. از اين رو همواره توصيه ميشود حداقل يک يا چند پيمانه اندازه گيري کوچک داشته باشيد.
همزنها
هنگامي که زمان همزدن خمير کيک و شيريني فرا ميرسد، هيچ چيز جاي همزنها را نخواهد گرفت. بسته به جنس ظرفي که در آن خميرتان را تهيه ميکنيد، جنس و نوع همزن نيز متفاوت خواهد بود. همزنهاي سيليکوني مانند همزن دستي Tava متالتکس، انتخابي مناسب براي افرادي است که نميخواهند به ظرف خميرشان صدمه و يا خراشي وارد شود. براي همزدن خميرهاي غليظ و سنگين تر، همزنهاي استيل مانند همزن Paslanmaz متالتکس، به دليل استحکام و مقاومت بالاتر، مناسبترند.
اسکوپها
احتمالا با شنيدن نام اسکوپ به ياد بستني افتاده ايد. اما استفاده از اسکوپها محدود به اين خوراکي محبوب نشده و ميتوان از مدل بزرگ آنها علاوه بر بستني براي مافين، کاپ کيک، پنکيک و از اندازه متوسط آنها براي کوکيها استفاده کرد. اسکوپ Imperial برند سوييسي متالتکس يکي از خوش ساختترين اسکوپهاي موجود در بازار اروپاست. استفاده از استيل ضد زنگ، دوام بالا و طراحي مناسب موجب محبوبيت اين اسکوپ سوييسي بين مصرف کنندگان کشورهاي مختلف شده است.
فرچه شيريني پزي
از فرچههاي شيريني پزي ميتوان براي پخش تخم مرغ، لعاب ميوه ها، کره آب شده يا حتي آب بر روي کيک استفاده کرد. سري برس مانند اين فرچه ها، ميتواند تمام پستي بلنديهاي سطح کيک را جاروب کند. جنس اين سري بايد به اندازه کافي نرم باشد تا به خوبي درون مايع مورد نظر وارد شده و از سوي ديگر به سطح کيک يا شيريني آسيب وارد نکند. فرچه شيريني پزي FIRÇA متالتکس از سري سيليکوني و دستهاي مقاوم از جنس آکريليک تهيه شده و به خوبي پاسخگوي نياز شما در اين زمينه خواهد بود.
قالبهاي کيک
مرحله آخر در فرايند پخت کيک و شيريني، ريختن خمير در قالب مناسب است. قالبهاي متنوعي براي انواع مختلف کيک و شيريني در بازار وجود دارد که بسته به نوع شيريني و ابعاد آن، ميتوانيد از آنها استفاده کنيد. به عنوان مثال براي مافينها و کاپ کيکها ميتوان از قالبهايي مانند ظرف پخت کيک Kalibi متالتکس استفاده کرد. اين قالب ۶ عددي از جنس تفلون بوده و مانع چسبيدن کيک به قالب ميشود. براي پخت کيکهاي بزرگتر قالبهاي تفلون Gugelhopf يا Negro متالتکس مناسب ترند. با اين حال بسياري از افراد قالبهاي کمربندي مانند Charnière يا Superior متالتکس را به دليل خروج راحتتر کيک پس از پخت، ترجيح ميدهند.
همه افرادي که عاشق پخت کيک و شيريني هستند، به خوبي ميدانند داشتن وسايل و تجهيزات مناسب براي اين کار بسيار حياتي است. متاسفانه امروزه در بازار تجهيزات و اکسسوريهاي آشپزخانه کالاهاي تقلبي به وفور به چشم ميخورند.