نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

بهترين روش تهيه آسان بستني سنتي زعفراني در خانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/  بستني سنتي، با خامه‌ي سفارشي
بستني زعفروني نقش پُر رنگي تو خاطرات بستني خوردن ما ايرانيا داره و تقريباً پُر فروش‌ترين بستني ‌تو کشورمونه...
تو پست‌هاي قبلي با هم انواع مختلفي از بستني رو درست کرديم، از رژيمي گرفته تا بستني معجون که کالريش زياده و البته خيلي هم مقويه! تو #لقمه_بستني و #لقمه_معجون ميتوني پيداشون کني 
اين سري نوبت بستني سنتي بود که قبلَن تو سريال استوري‌ها با هم درستش کرديم.
من به روشي که از دوستم ياد گرفتم درستش کردم و بسيار هم خوشمزه شد اما بطور کلي اين بستني فوت و فن‌هاي زيادي داره که باعث ميشه هرکس به روش‌هاي مختلف درستش کنه، اينم يکي از راه‌هاي تو خونه آماده کردنشه! 
کالري هر کاسه‌يِ ۲۰۰ گرمي حدود ۶۰۰ درمياد.

موادي که لازم داري:
۱ بسته خامه‌ي صبحانه (از اين صورتيا)، ۱ ليتر شير، ۲۵۰ گرم شکر، ۱ قاشق غذاخوري پودر ثعلب، مقداري زعفرون دم‌کرده، ۴ قاشق غذاخوري گلاب و پودر #پسته براي تزيين.

1. خامه رو روي يه عدد کيسه‌ي فريزر بريز و با پشت قاشق يا ليسک پخش کن تا ضخامتش کم بشه.
.
2. کيسه‌ي خامه‌اي رو با يه بشقاب زيرش، داخل فريزر بذار تا يخ ببنده.
.
3. داخل قابلمه، #شير رو بريز و روي شعله قرار بده تا به جوش بياد.
.
4. همينطور که شير در حال حرارت ديدنه، نصف شکر (۱۲۵ گرم) رو بهش اضافه و ترکيب کن.
.

5. نصف باقي‌مونده‌ي شکر (۱۲۵ گرم ديگه) رو با پودر ثعلب حسابي هم بزن تا کامل مخلوط بشن و پودر #ثعلب حالت گوله‌اي پيدا نکنه.
.
6. شير که به نقطه‌ي جوش رسيد، قابلمه رو از روي حرارت بردار. ترکيب شکر و ثعلب رو کم‌کم بريز و مرتب هم بزن تا خنک شه.
.
7. وقت اضافه کردن زعفرونه؛ #زعفرون دم‌کرده رو خوب با شير و شکر مخلوط کن تا رنگش رو يکدست آزاد کنه.
.
8. خوب که خنک شد، #گلاب رو بريز و دوباره ترکيب کن. بعدش بستني رو بيار داخل قالب و بذار تو فريزر.
.
9. بعد از اينکه بستني رو درون فريزر گذاشتي، بايد هر ۳۰ تا ۴۰ دقيقه يه بار بياريش بيرون، در حد ۲-۳ دقيقه همش بزني و دوباره برش گردوني سر جاش (فريزر). من اين کار رو ۴ بار تکرار کردم.

.
10. خامه‌ي يخ‌زده رو از کيسه جدا کن، خوب خردش کن و لابه‌لاي #بستني بريز. ميتوني يکمش رو نگه داري براي تزيين.
.
11. خامه رو که ريختي، به بستني مدتي زمان بده که داخل فريزر بمونه و بعدش ديگه آمادست.
.
12. اگه خواستي روش رو با #خامه و پودر پسته تزيين کن

از صفحه لقمه
.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar