غذالند/ مارمالاد موز، يکي از انواع مارمالادهاي ميوه اي خوشمزه و لذيذ مي باشد که مي توانيد براي وعده صبحانه آماده و سرو کنيد. براي تهيه اين نوع مارمالاد ميوه ‌اي، از موزهاي رسيده و سالم استفاده کنيد تا زنگ و کيفيت مارمالاد شما عالي شود. چرا که استفاده از موزهاي سياه و حتي له کردن موزها، ظاهر مارمالاد شما را دلپذير نخواهد کرد. مارمالاد موز نيز مانند مارمالاد انجير، مارمالاد هلو، مارمالاد توت فرنگي و… بسيار خوش طعم و عالي خواهد شد. موز جزو ميوه هاي پرطرفدار بوده که تهيه دسر و خوراکي‌ هاي آن عالي و فوق العاده مي شود.
مواد لازم
موز: ۵ عدد
شکر: ۲ پيمانه
پودر ژلاتين: ۱ قاشق غذاخوري
آب: ۱ پيمانه

آب ليموترش: ۲ قاشق چايخوري
مراحل
 گام 1شکر و آب را در يک ظرف ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
 گام 2بعد از حل شدن شکر و قوام آمدن، آب ليمو را اضافه کنيد.
 گام 3موزها را پوست کرده و حلقه اي خرد کنيد.
 گام 4سپس موزها را درون ظرف شکر ريخته و حرارت را خاموش کنيد.
 گام 5پودر ژلاتين را با کمي آب سرد مخلوط و بر روي بخار کتري بگذاريد تا مايع شفاف شود.
 گام 6سپس ژلاتين را به مخلوط موز اضافه کنيد.
 گام 7مارمالاد موز را به مدت يک روز در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar