نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش پخت گراتن سوسيس و سيب زميني

منبع
بيتوته
بروزرسانی
روش پخت گراتن سوسيس و سيب زميني

بيتوته/ گراتن سيب زميني با سوسيس را مي توان به عنوان يک دستور غذايي عالي و هم به عنوان پيش غذا هم استفاده کرد.
گراتن چيست؟
گراتن از غذاهاي فرانسوي است که در ظرف هاي مخصوصي در فر تهيه مي شود. در ترکيبات اين غذا از گوشت و سبزيجات و پنير پيتزا و نان استفاده مي کنند. واژه گراتن در زبان فرانسوي يعني رنده شده و در اين غذا به پنير رنده شده و خرده هاي نان اشاره دارد.

طرز تهيه گراتن سوسيس و سيب زميني:
مواد لازم براي گراتن سوسيس و سيب زميني :

 سيب زميني 750 گرم
 روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
 پياز خرد شده 1 عدد
 سير له کرده 2 حبه
 فلفل دلمه اي قرمز خرد شده 1 عدد
 فلفل دلمه اي زرد خرد شده 1 عدد
 کنسرو ذرت 100 گرم
 سوسيس حلقه اي خرد شده4 عدد
ژامبون رشته اي خرد شده100 گرم
کنسرو گوجه فرنگي1 قوطي 200 گرمي
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پودر چيليبه مقدار لازم
پنير گودا رنده شده100 گرم
تخم مرغ3 عدد
پنير خامه اي250 گرم
آرد سمولينا50 گرم (نصف پيمانه)
تره خرد کرده50 گرم 

روش تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس :
براي تهيه ي گراتن سيب زميني و سوسيس، ابتدا سيب زميني ها را بپزيد و مراقب باشيد له نشوند.
آن را کنار قرار بدهيد تا خنک شوند. سپس 3 قاشق سوپخوري از روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد، پياز و سير را به آن اضافه کنيد و با حرارت ملايم تفت بدهيد.
سپس حرارت را کمي زياد کنيد، فلفل ها، ذرت، سوسيس و ژامبون را اضافه کرده و تفت بدهيد. گوجه فرنگي ها را خرد کنيد و به مواد اضافه کنيد.
اجازه بدهيد تا مواد بپزند و کمي غليظ شوند. سپس نمک، فلفل و پودر چيلي را به آن اضافه کنيد. در اين فاصله پوست سيب زميني ها را بگيريد و به ضخامت 5 ميليمتر، ورقه اي خرد کنيد.
اکنون ظرف نسوز مناسبي را با باقيمانده ي روغن چرب کنيد. سپس نيمي از ورقه هاي سيب زميني را کف ظرف بچينيد و نيمي از مخلوط سبزي و سوسيس را روي آن بريزيد.
و بعد مايه پنيري را اضافه و صاف کنيد و با باقيمانده مخلوط سبزي و سوسيس روي اين مايه را بپوشانيد.
اينک باقيمانده ورقه هاي سيب‌زميني را به گونه اي که لبه آنها روي هم قرار بگيرد، روي گراتن بچينيد و پنير گودا قرار بدهيد.
گراتن را به مدت تقريبي 40 دقيقه يا تا زمانيکه طلايي شود، در فر گرم کرده با دماي 200 درجه سانتيگراد بپزيد.

روش تهيه مايه پنيري :
در ظرفي مناسب زرده ي تخم مرغ ها، پنير، آرد سمولينا، نمک و فلفل را بريزيد و مخلوط کنيد.
سپس در ظرفي ديگر سفيده هاي تخم مرغ را بريزيد و با همزن برقي خوب بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.
اکنون سفيده هاي فرم گرفته را به مايه پنيري اضافه کنيد و به آرامي مخلوط کنيد.
سپس تره را به آن بيافزاييد.


گراتن سيب زميني و سوسيس با سس بشامل :
مواد لازم براي گراتن سيب زميني و سوسيس :
 سيب زميني متوسط 5 تا 6 عدد
 سوسيس300 گرم 
 پنير پيتزا 150 گرم
 سس بشامل 1 ليوان
نمک و فلفل و روغن  به مقدار لازم

مواد لازم براي سس بشامل :
کره 1 قاشق غذاخوري
آرد 3 قاشق غذاخوري
شير 2 ليوان
نمک و فلفل و آويشن به مقدار لازم
پنير پيتزا يا پارمزان به مقدار لازم

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس :
در ابتدا سيب زميني ها و سوسيس ها را به صورت ورقه اي خرد کرده و در روغن تفت دهيد تا هردو تغيير رنگ دهند. در اين فاصله سس بشامل را تهيه کنيد.
در يک قابلمه ي کوچک کره را آب کنيد، آرد را اضافه کنيد و مانند حلوا کمي سرخ کنيد زماني که داشت تغيير رنگ مي داد شير را کم کم اضافه کنيد و دائم هم بزنيد تا کمي غليظ شود (اگر دوست داشتيد مي توانيد در اين مرحله کمي پنير پيتزا يا پارمزان اضافه کنيد) وقتي سس به حالت فرني يا ماست هم زده شد، کمي نمک، فلفل و آويشن اضافه کنيد و سس شما حاضر است.
 
مراحل تهيه ي گراتن سيب زميني و سوسيس
کف ظرف را چرب کنيد سيب زميني ها را کف ظرف بچينيد و سوسيس ها را روي آن قرار بدهيد. روي آن را با سس بشامل و بعد پنير پيتزا بريزيد اگر موادتان به اندازه ي 2 لايه مي شود اين کار را تکرار کنيد و روي آن را کاملا با پنير زياد بپوشانيد. به مدت 30 الي 40 دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه قرار دهيد و 5 دقيقه آخر گريل فر را روشن کنيد تا سطح غذا طلايي رنگ شود.

نکاتي براي تهيه ي گراتن سوسيس و سيب زميني:
براي پخت اين گراتن مي توانيد سيب زميني را به صورت ورقه اي و يا نگيني متوسط خرد کنيد. سوسيس ها را هم به همين روش يا نگيني يا ورقه اي خرد کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره