طرز تهيه کيک خانگي با سس پرتقالي عصرانه اي مقوي و سالم

مجله دلگرم/ در بين کيک هاي ميوه اي، کيک پرتقال از جايگاه ويژه اي برخوردار است و طرفداران زيادي دارد. اين کيک در بازار موجود است اما شما عزيزان به راحتي مي توانيد در منزل کيک پرتقالي درست کنيد و اعضاي خانواده تان را شگفت زده کنيد.
معمولا کيک هاي خيس به دليل بافت نرمي که دارند مورد علاقه افراد زيادي هستند. چه چيزي بهتر از سس پرتقالي براي کيک پرتقال ؟ پيشنهاد مي کنيم حتما اين مطلب را مطالعه کنيد و کيک پرتقال با سس پرتقالي را درست کنيد.
مواد لازم براي تهيه کيک پرتقال:
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱ پيمانه
آب پرتقال: ۱ ليوان (طبيعي، آب پرتقال آماده يا شربت پرتقال)
روغن: نصف پيمانه
آرد سفيد: ۲ و نيم پيمانه
بکينگ پودر: يک قاشق مربا خوري
مراحل تهيه کيک پرتقالي:
ابتدا سفيده و زرده تخم مرغ را جدا کنيد، سفيده ها را با نصف پودر قند مخلوط کرده و با همزن برقي خوب بزنيد تا پف کند و فرم بگيرد. حالا زرده ها را يکي يکي اضافه کنيد و هم بزنيد.
پودر قند، آب پرتقال و روغن را به ترتيب اضافه کنيد و هر کدام را يک دقيقه با مواد هم بزنيد. حالا همزن را و کنار بگذاريد و آرد و بکينگ پودر را الک کنيد. در سه مرحله به مواد تخم مرغي اضافه کنيد و با قاشق فولد کنيد.
در اين مرحله از تهيه کيک پرتقالي با سس پرتقال، قالب را چرب کنيد، کف قالب را با کاغذ روغني بپوشانيد و مواد را بريزيد. فر را روي دماي ۱۸۰ درجه تنظيم کنيد و قالب را در آن قرار دهيد.
اجازه دهيد تا ۴۰ دقيقه بپزد. در آخر ۲ دقيقه گريل را روشن کنيد تا کيک تان طلايي شود. به هيچ وجه بيشتر از دو دقيقه روي گريل نگذاريد چون کيک ميسوزد. بعد از تمام شدن پخت در فر را نيمه باز بگذاريد تا کيک در فرِ خاموش چند دقيقه بماند بعد آن را خارج کنيد.
حالا که کيک آماده شد بايد به سراغ درست کردن سس پرتقالي برويد.
مراحل تهيه سس پرتقالي:
براي تهيه سس پرتقال نصف ليوان آب پرتقال را با يک قاشق شکر و يک قاشق نشاسته ذرت مخلوط کنيد و آن را روي شعله ملايم گاز بگذاريد تا غليظ شود. در مدتي که اين مواد روي شعله است بايد آن را مدام هم بزنيد تا نشاسته ها گلوله گلوله نشوند.
حدود 3 دقيقه زمان مي برد تا سس شما به غلظت مناسب برسد. بعد از اينکه سس آماده شد آن را روي کيک بريزيد و نوش جان کنيد.