طرز تهيه خوراک لوبياي خوشمزه و سالم در خانه

کتاب کاله/ نظرتان درباره يک کاسه داغ خوراک لوبيا گياهي و خوشمزه در روزي سرد و باراني چيست؟ در فصل زمستان پختن يک خوراک داغ و خانگي و خوشمزه حسابي ميچسبد، به خصوص اگر کرسي داشته باشيد و زير کرسي اين غذاي داغ و خوشمزه را نوش جان کنيد، آن روز را متفاوت کرده و خاطره خوشي از زمستان براي خود و خانوادهتان به جا ميگذاريد. يکي از غذاهايي که پيشنهاد ميکنيم تهيه آن را حتما در اين فصل امتحان کنيد خوراک لوبيا است. اما نه آن خوراک لوبيايي که اغلب ميشناسيم و با لوبيا چيتي درست ميشود بلکه خوراکي کاملا گياهي که در تهيه آن هم از لوبيا سبز تازه و مقوي استفاده ميشود و هم لوبيا سفيد خوشمزه که بافت خاص و لعابداري به خوراک ميبخشد.
از خاصيت اين دو ماده غذايي هر چه بگوييم کم گفتهايم ولي در حد مقدمه همين را بايد بدانيد که اين دو ماده با اين که به ظاهرشان نميخورد، سرشار از ويتامينها و مواد معدني مورد نياز بدن هستند و به همين دليل ترکيب اين دو، هم سلامتي و شادابيمان را بيشتر ميکند و هم به بهبودي هر چه سريعتر کساني که در بستر بيماري هستند کمک ميکند. خوراک لوبيا گياهي از مواد کاملا وگان تشکيل شده است که مقوي و مغذي بودن آن را چندين برابر ميکند. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه خوراک لوبيا گياهي در خانه
لوبياي سبز150 گرم
لوبياي سفيد از پيش پخته شده400 گرم
پياز بزرگ يک عدد
فلفل سبزيک عدد
ساقه کرفس دو عدد
هويج متوسط دو عدد
سيرچهار حبه
پوره گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
پاپريکا دودي شيرين يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون شش قاشق غذاخوري
آب250 ميلي ليتر
نمک به مقدار لازم
آب ليمو تازه دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه خوراک لوبيا گياهي در خانه
مرحله اول
خوراک لوبيا با توجه به تنوع مدل لوبياهايي که وجود دارد انواع مختلف و جذابي دارد. براي مثال خوراک لوبيا عروس، خوراک لوبيا چيتي،خوراک لوبيا سفيد از مدلهاي خوشمزه اين غذا هستند که طرز تهيه آنها را پيش از اين با شما به اشتراک گذاشتهايم. امروز قصد داريم با ترکيب لوبيا سبز و لوبيا سفيد يک خوراک خوشمزه و کاملا گياهي با هم تهيه کنيم.
براي آماده کردن اين غذاي وگان ابتدا بايد پوست يک عدد پياز بزرگ را بکنيد و آن را ريز خرد کنيد. يک عدد فلفل سبز را بشوييد و ريز خرد کنيد. دو عدد ساقه کرفس را از برگهاي آن جدا کنيد و ريز خرد کنيد. يک ماهيتابه متوسط برداريد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. سبزيجات خرد شده را داخل قابلمه بريزيد و چند دقيقه تفت دهيد تا پيازها نرم و طلايي شوند.
مرحله دوم
پوست چهار حبه سير را بکنيد و آنها را خرد کنيد. هويج را خوب بشوييد و پوست آن را بکنيد و به صورت درشت خرد کنيد. لوبيا سبز را پس از شستن درشت خرد کنيد. سير، هويج و لوبيا سبز خرد شده را به قابلمه اضافه کنيد و همه مواد را خوب هم بزنيد.
مرحله سوم
يک قاشق غذاخوري پوره گوجه فرنگي را همراه با يک قاشق غذاخوري پاپريکاي دودي شيرين و يک فنجان آب مخلوط کنيد و به قابلمه اضافه کنيد. حرارت را کم کنيد و بگذاريد تا خوراک به آرامي بپزد. لوبيا سفيد از پيش پخته شده را نيز به خوراک اضافه کنيد. آب نصف يک ليمو را بگيريد و داخل خوراک بريزيد. درب قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد تا خوراک به مدت 15-20 دقيقه روي حرارت متوسط باشد تا قل بزند.
مرحله چهارم
پس از گذشت اين مدت و در صورتي که هويج و لوبيا سبز پخته و کمي نرم شده باشند حرارت را خاموش کنيد. مقداري از مزه خوراک را بچشيد و در صورت نياز نمک و فلفل اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. خوراک لوبيا گياهي آماده سرو ميباشد. نوش جان!
نکات طرز تهيه خوراک لوبيا گياهي در خانه
شما ميتوانيد از کنسرو لوبيا سفيد هم استفاده کنيد که در اين صورت فقط لازم است آن را آبکش کنيد و در مرحله چهارم به خوراک اضافه کنيد.
پيشنهاد ميکنيم که در صورت تمايل مقداري قارچ خرد شده هم به خوراکتان اضافه کنيد.
منبع: veggiegib