آموزش تهيه آش جو مخصوص
کوکپد/ آش بسيار خوش طعم، مقوي ومناسب فصل سرما ودرمان سرماخوردگي😋 به خاطر داشتن پاچه گوساله خيلي مقوي، چرب وچيلي و خوشمزه ميشه👌براي اونايي که مشکلات استخواني دارن و يا خداي نکرده شکستگي پيدا کردن خيلي مفيده👌 اين آش خوشمزه رو از زن داداشم ياد گرفتم که اونم يه مامان نمونه اس❤
مواد لازم ۶نفر
2 پيمانه بلغور جو
1 تکه پاچه گوساله
1 پيمانه نخود و لوبياي پخته
1/2 پيمانه عدس پخته
1 کيلو پياز
نمک، فلفل، زردچوبه
مراحل
شب قبل يک سوم پاچه گوساله رو با ۱ دونه پياز، برگ بو، نمک و زردچوبه توي زودپز براي ۲ساعت گذاشتم حسابي پخت. حبوبات رو هم بعد خيس کردن و گرفتن نفخ جدا جدا پختم.
بلغور جو رو هم ۳-۴ساعت با آب خيس کردم. بلغور جو رو با آب، کمي نمک و زردچوبه گذاشتم ۴ساعت بپزه تا کاملا له بشه.
تا بلغور جو داره ميپزه، پيازهارو خلالي و سرخ کردم. نصف پيازها براي داخل آش جو که خلالي ريزه و کمتر سرخشون کردم و بقيه پيازها براي تزيين که خلالي درشته و سرخ ترشون کردم👌
بعد از اينکه بلغور جو کاملا پخته شد، حبوبات و پاچه گوساله رو اضافه کردم. نمک رو هم اندازه کردم.
نيم ساعت آخر پياز داغ رو اضافه کردم.بعد از نيم ساعت آش جو مخصوص مون آماده اس👌
بفرمايين😋
اين دوتا کاسه هم براي ماماناي عزيزمون