ترفند تهيه ترشي فوري

کوکپد/ مواد لازم
گل کلم
هويج
سرکه خانگي و آب نسبت مساوي (2 پيمانه سرکه 2 پيمانه آب)
نمک، زردچوبه، فلفل، سير
ادويه ترشي، گلپر، سياهدانه، تخم گشنيز
مراحل
ما چون گل کلم و هويج را بيشتر دوست داريم، من فقط از اين دو مورد استفاده ميکنم. وگرنه شما مي تونين هر سبزيجات ديگه (بادمجان، کرفس، موسير، خيار و...) هم استفاده کنيد. فقط موقع اضافه کردن توي آب و سرکه در حال جوشيدن، بايد از سبزيجات سخت به نرم شروع به اضافه کردن کنيد.
مامانم هميشه نسبت مساوي آب و سرکه استفاده ميکنند ولي من شده به دليل نداشتن سرکه يک پيمانه سرکه دو پيمانه آب هم گرفتم که فقط ميزان ترشي اش کمتر ميشه. وگرنه اگه نسبت مساوي (2 پيمانه آب 2 پيمانه سرکه) استفاده کنيد، خيليييي بهتر ميشه.
پس بسته به ميزان مواد، سرکه و آب را داخل قابلمه ريختم و روي گاز گذاشتم. وقتي به جوش آمد، مقداري زردچوبه براي قشنگ شدن رنگش و مقداري نمک و فلفل و دو حبه سير و تخم گشنيز و سياهدانه را توي قابلمه ريختم.
بعد از سخت ترين سبزيجات شروع به ريختن مي کنم. من اول هويج ها را اضافه کردم. صبر کردم تا باز آب قابلمه به جوش بيايد، وقتي دوباره قُل خورد، گل کلم ها را اضافه کردم.
وقتي باز آب قابلمه به جوش آمد، شعله گاز را خاموش کردم. اجازه دادم تا سرد شوند ديگه آماده مصرف هستند. البته توي يخچال بره و خنک تر بشه عااالي تر هم ميشه.
اگر مقدار زياد درست کنم، توي ظروف شيشه اي ميريزم و توي تراس ميگذارم ولي به محض اينکه درب شيشه اي را باز کردم تا استفاده کنم ديگه بايد حتماً توي يخچال بگذارم.