نماد آخرین خبر

طرز تهيه گوشت بوقلمون ترکيه اي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه گوشت بوقلمون ترکيه اي

بيتوته/ گوشت بوقلمون از غذاهاي خوشمزه اي است که مي توانيد به روش هاي متفاوتي بپزيد. اين غذاي ترکيه اي علاوه بر خوشمزگي سرشار از خاصيت است.

موادلازم براي تهيه گوشت بوقلمون ترکي :
 سينه ي بوقلمون چرخ کرده1 عدد 
 جو پرک يک سوم فنجان
 شير بدون چربي يک چهارم فنجان

 تخم مرغ1 عدد
 سس فلفل قرمزيک سوم فنجان
 پياز کوچک، ريز خرد شده1 عدد
 فلفل قرمز کوچک، ريز خرد شده1 عدد 
 سس وستر شاير 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس گوجهبه مقدار لازم
 
طرز تهيه گوشت بوقلمون :
ابتدا جوها را پاک کنيد و بشوييد، سپس در يک کاسه کوچک جو دو سر و شير را مخلوط کنيد اجازه بدهيد حدود 10 دقيقه شير جذب جو پرک ها شود.
جو دو سر جذب شده و تمام مواد را - به جز سس گوجه فرنگي - در يک کاسه بزرگ ترکيب کنيد. و به خوبي مخلوط کنيد و ورز بدهيد.
يک قالب 9x13 را با اسپري روغن چرب کنيد. مخلوط گوشت را به صورت نان در آوريد و در قالب قرار بدهيد آن را صاف کنيد. روي آن را با برس سس گوجه فرنگي بزنيد.

فر را روي حرارت 350 درجه قرار بدهيد و به مدت 50 دقيقه بپزيد. اجازه بدهيد کاملا بپزد، مراقب باشيد نسوزد. زيرا ميزان حرارت فرها با هم متفاوت است حتما آن را چک کنيد.
پس از پخت از قالب خارج کنيد و برش بزنيد. مي توانيد با نان يا برنج ميل کنيد.



نکاتي براي تهيه ي بوقلمون چرخ شده :
• مي توانيد سس بيشتري براي گوشت بوقلمون تهيه کنيد و بعد از قرار دادن در قالب روي آن بريزيد و اجازه بدهيد کاملا بپزد.
• ادويه هاي اصل اين غذا نمک و فلفل است اما مي توانيد زردچوبه، پودر سير، زعفران و ... اضافه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره