آخرين خبر/ گراتن ها جزء غذاهايي هستند که براي سرو در مهماني ها مناسب هستند. اگر شما هم از طرفداران بادمجان هستيد مطمئنا گراتن بادمجان جزء غذاهاي مورد علاقه شما خواهد بود.
گراتن بادمجان يا همان موساکا بادمجان از غذاي خوشمزه و معروف کشور يونان مي باشد و هم اکنون به دليل طعم و مزه عالي اش در بسياري از هتل ها و رستوران هاي کشورمان، اين غذاي يوناني خوشمزه سرو مي شود.
طرز تهيه گراتن بادمجان بسيار ساده و آسان مي باشد و اگر به دنبال تهيه يک پيش غذاي مجلسي شيک و خوش طعم براي پذيرايي از مهمان هاي خود هستيد، گراتن بادمجان مي تواند گزينه مناسبي براي شما باشد.

  

مواد لازم گراتن بادمجان :
 سيب زميني متوسط 2 عدد
 بادمجان متوسط4 عدد 
 گوشت چرخ کرده200 گرم 
 پياز بزرگ 1 عدد
 رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري 
 پنير پيتزابه مقدار لازم 
 سير  دو حبه
 سس سفيد يا سس بشامل به ميزان لازم  
فلفل سياه و فلفل قرمز 
به ميزان لازم
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
 

طرز تهيه گراتن بادمجان و سيب زميني :
براي درست کردن گراتن بادمجان با سيب زميني، ابتدا سيب زميني ها را به خوبي بشوييد و بعد در يک قابلمه با مقداري آب روي حرارت قرار بدهيد تا بپزد. بعد از اينکه سيب زميني ها پخت، آن ها را کنار بگذاريد.
بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه اي برش بزنيد و به مدت نيم ساعت داخل آب و نمک بگذاريد تا تلخي آن گرفته شود.
بعد از اينکه بادمجان ها را آبکشي کرديد، صبر کنيد تا آب بادمجان ها گرفته شود. سپس دو طرف بادمجان ها را در يک تابه مناسب با مقداري روغن سرخ کنيد.
سپس پياز را نگيني خرد کنيد و با مقداري روغن تفت بدهيد تا شفاف و سبک شود. بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و تفت بدهيد و در ادامه سير رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سياه و فلفل قرمز را اضافه کنيد و تفت بدهيد.
در آخر يک قاشق غذاخوري رب اضافه کنيد و بعد از چند ثانيه تفت دادن، حرارت زير تابه را خاموش کنيد. سپس فر را با دماني 180 درجه سانتيگراد روشن مي کنيم و به مدت 15 دقيقه صبر کنيم تا فر گرم شود.
ظرف مناسب براي گراتن انتخاب کنيد. مي توانيد از يک ظرف پيرکس يا تفلون يا چيني براي اين کار استفاده کنيد. حالا کف ظرف مورد نظر خود را با روغن مايع چرب کنيد و سيب زميني هاي پخته را حلقه اي برش بزنيد و کف ظرف بچينيد.
در ادامه يک لايه بادمجان سرخ شده بچنيد و روي آن مايه گوشتي بريزيد و بعد از آن براي لايه ديگر دوباره بادمجان و مايه گوشتي بچينيد و براي آخرين لايه سس بشامل را بريزيد و در انتها پنير پيتزا را اضافه کنيد. در صورت تمايل مي توانيد از گوجه فرنگي هم استفاده کنيد.
حالا گراتن آماده شده را داخل فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد. پس از اينکه روي پنير پيتزا طلايي و برشته شد و گراتن به صورت کامل پخت، آن را از فر خارج کنيد و بعد از آن سرو کنيد. و از خوردن اين گراتن بادمجان و سيب زميني خوشمزه لذت ببريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar