طرز تهيه کرپ مرغ و قارچ؛ يک غذاي جديد و خوشمزه

غذالند/ در گزارش زير طرز تهيه کرپ مرغ و قارچ را به شما آموزش ميدهيم.
کرپ مرغ و قارچ، يکي از غذاهاي معروف و خوشمزه فرانسوي ميباشد. کرپ، يک نوع پنکيک نازک بوده که با مواد مختلف، چون سينه مرغ، قارچ و پنير پيتزا و… پر شده و طبخ ميشود. ميتوانيد با توجه به ذائقه و سليقه خود برخي از محتويات داخل کرپ را حذف و يا اضافه کنيد. از اين رو هم ميتوان آن را به عنوان يک غذاي اصلي در وعدههاي غذايي سرو کنيد و هم به عنوان دسر در مهمانيها و مجالس پذيرايي نماييد.
کرپ مرغ و قارچ، يک غذاي جديد و خوش طعم بوده که ميتوانيد در منزل به راحتي تهيه و سرو کنيد. اين غذاي خوشمزه و پرطرفدار، يک تنوع عالي را براي برنامه غذايي بدون برنج شما تدارک خواهد ديد که بسيار مقوي و سالم نيز است.
چي لازم داريم:
آرد: ۱۰۰ گرم
سينه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
پياز متوسط: ۱ عدد
شير: ۲۰۰ ميلي ليتر
پنير موزارلا: ۱۵۰ گرم
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: نصف قاشق چايخوري
پودر آويشن: نصف قاشق چايخوري
زعفران دم کشيده: ۲ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
چطور تهيه کنيم:
ابتدا تخم مرغها را در يک کاسه ريخته و خوب هم بزنيد.
شير ولرم و کمي نمک به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنيد.
آرد را مرحله مرحله و سپس کره آب شده را اضافه و هم بزنيد.
در يک ماهي تابه کمي روغن بريزيد و بعد از داغ شدن روغن، کمي از مايه کرپ ريخته و پهن کنيد.
وقتي يک طرف کرپ سرخ و آماده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز سرخ شود.
به همين ترتيب تمام مايه کرپ را در ماهي تابه سرخ کنيد.
سپس پياز را نگيني خرد و در يک ماهي تابه جدا کمي تفت دهيد.
سينههاي مرغ و فلفل دلمهاي را نيز خرد کرده و به ماهي تابه اضافه و تفت دهيد.
سپس قارچها را حلقهاي خرد کنيد و به همراه زعفران و ادويهها به مواد ماهي تابه اضافه و تفت دهيد و بعد از ۲ دقيقه حرارت را خاموش کنيد.
ظرف فر را کمي چرب کنيد.
سپس کرپهاي آماده شده را پهن و کمي از مايه مرغ در وسط کرپ ريخته و سپس پنير موزارلا بر روي آن بپاشيد و در آخر لايههاي کناري کرپ را در وسط جمع و رول کنيد.
تمام کرپها را به همين صورت رول و در ظرف فر بچينيد.
فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
بعد از کمي گرم شدن فر، کرپها را به مدت ۵ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.