شور و شيرين/ قصد داريم امروز دستو تهيه کرپ پنير و اسفناج را به شما آموزش دهيم.
 
مواد مورد نياز
قارچ اسلايس کرده ..... ۱۵۰ گرم
روغن..... به ميزان لازم
نمک و فلفل.... به ميزان لازم
آبليمو....  ۲ قاشق سوپخوري
اسفناج خرد کرده......  ۱۵۰ گرم
ژامبون گوشت......  ۴ ورق
تخم مرغ ..... ۴ عدد
شير..... ۳ قاشق سوپخوري
پنير موزارلا رنده کرده  ..... ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد کرده.....  ۳ قاشق سوپخوري

روش‌تهيه
قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبليمو در تابة مناسبي ريخته، روي حرارت بگذاريد و آن را تفت دهيد. آن‌گاه در تابه‌اي ديگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوري روغن و کمي نمک تفت دهيد. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنيد و قارچ را نيز به آن بيفزائيد و کنار بگذاريد تا کمي از حرارت بيفتد. سپس در ظرف گودي تخم مرغ‌ها را شکسته و با کمي نمک و سه قاشق سوپخوري شير با هم ترکيب کنيد. کف تابه نچسب به قطر ۲۵ سانتيمتر را با روغن چرب کرده و روي حرارت بگذاريد. اينک مايه تخم‌مرغ را اضافه کنيد و به مدت دو دقيقه با در باز روي حرارت قرار دهيد، بعد در تابه را گذاشته و سه دقيقه بعد تابه را از روي حرارت برداريد و دقيقا در مرکز تخم مرغ مواد مياني را قرار دهيد. حالا پنير و فلفل دلمه‌اي را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روي هم بگذاريد و مجدداً به مدت يک دقيقه با درب بسته روي حرارت قرار دهيد تا کاملا پخته شده و پنير ذوب شود، سپس کرپ را در ظرف مناسبي جهت سرو قرار دهيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar