نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه بلاليت، دسر قديمي بوشهر

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه بلاليت، دسر قديمي بوشهر

چي شي/ بلاليت يکي از دسرها يا به عبارتي غذاهاي قديمي بوشهري محسوب مي شود.اين دسر ريشه عربي دارد. اين غذا را به عنوان افطاري در ماه مبارک رمضان و ايام عيد فطر و عيد قربان به عنوان صبحانه در کنار نيمرو ميل مي شده است. گاهي اين غذا به عنوان ناهار در کنار مرغ يا ماهي در وعده ناهار طبخ مي شده است. از اين رو مي توان در هر وعده غذايي يا به عنوان دسر از آن استفاده کرد. اين غذا يک غذاي بسيار قديمي است که در طول زمان فراموش شده است.

مواد لازم براي ۴ نفر
رشته ورميشل۱ بسته
شکر۱ پيمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوري
گلاب½ پيمانه
پودر هل½ قاشق چايخوري
کرهبه مقدار کافي
دستور پخت بلاليت
مرحله اول
براي تهيه بلاليت خوشمزه به روش بوشهري ابتدا ورميشل آشيانه اي را خرد مي کنيم. در ادامه يک قابلمه مناسب انتخاب مي کنيم و تا نيمه آب پر مي کنيم، سپس روي شعله گاز قرار مي دهيم تا آب به جوش آيد.
 
مرحله دوم
در اين مرحله رشته ورميشل را درون آب جوش مي ريزيم و بعد از اين که ۳ دقيقه جوشيد، آن را آبکش مي کنيم. توجه داشته باشيد که رشته ها را بايد سفت بر داريم تا بعدا در حين آماده کردن دسر خمير نشود.

مرحله سوم
در يک قابلمه کوچک، گلاب و شکر و پودر هل و زعفران را با هم مخلوط کرده و روي حرارت مي گذاريم تا شکرآب شود و شربت غليظ شود. يک قابلمه ديگر برداشته و روي حرارت مي گذاريم. يک تکه کره داخل آن مي اندازيم تا کمي ذوب شود.

مرحله چهارم
ورميشل ها را به کره اضافه مي کنيم. شهد را لابه لاي ورميشل مي ريزيم و مي گذاريم حدود يک ربع تا ۲۰ دقيقه با شعله کم دم بکشد. به دليل وجود شکر اگر مراقب نبود ته ديگ آن مي سوزد. پس شعله را ملايم مي کنيم تا دم بکشد و در ظرف مناسب سرو مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره