طرز تهيه بيتربالن؛ يک نوع غذا هلندي خوشمزه و خاص
باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير طرز تهيه بيتربالن هلندي را به شما آموزش ميدهيم.
در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه بيتربالن هلندي آشنا کنيم.
مواد لازم
گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
پياز ريز خرد شده ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ پيمانه
آب گوشت ۲ پيمانه
جعفري تازه و خرد شده ۱ پيمانه
نمک و فلفل
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نان يا برد کرامپ ۲ پيمانه
آرد ۱ پيمانه
طرز تهيه
ابتدا گوشت پخته شده و يا آبپز شده را در غذا ساز يا ميکسر بريزيد و کاملا خرد کنيد. يک تابه برداريد و کره را در آن بريزيد و پياز ريز خرد شده را درون آن تفت دهيد تا نرم و سبک شود. سپس آرد و بعد از مدتي آب گوشت را اضافه کنيد. گوشت آماده شده و جعفري را به مواد اضافه کنيد. به ميزان مورد نياز نمک و فلفل بريزيد و اجازه دهيد تا با هم کمي مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در نهايت مخلوط بايد کمي خشک و قابل فرم دادن درون دست شود. حال از مخلوط گوشتي برداريد و آن را در دستانتان به صورت گرد يا استوانهاي فرم دهيد و روي سيني بچينيد. سيني را با سلوفان بپوشانيد و درون يخچال به مدت ۲۰ دقيقه استراحت دهيد. حالا در يک ظرف آرد، در يک ظرف ديگر پودر نان بريزيد و ۲ عدد تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنيد و هم بزنيد. کروکتهاي بيتربالن را از يخچال درآورده اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نان بزنيد و در روغن خيلي داغ سرخ کنيد. بيتربالنها را با سس خردل سرو کنيد.