طرز تهيه شيريني دارچيني خوشمزه شب عيد

سرآشپز پاپيون/ در گزارش زير طرز تهيه شيريني دارچيني را به شما آموزش ميدهيم.
در بسته آشپزي زير قصد داريم شما را با دستور پخت شيريني دارچيني کنيم.
چي لازم داريم:
مغز گردو ۱ پيمانه
شکر قهوهاي ۱/۲ پيمانه
شکر ۱/۳ پيمانه
خمير هزارلا ۲ ورق
تخم مرغ ۱ عدد
آرد براي پهن کردن خمير کمي
پودر دارچين ۲ قاشق مربا خوري
نمک ۱/۲ قاشق چاي خوري
پودر قند براي تزيين به مقدار لازم
چطور تهيه کنيم:
فر را با دماي ۱۵۰ تا ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. گردوها را خرد کنيد، روي سيني فر قرار دهيد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه يا تا زماني که تست شوند در فر حرارت دهيد. سپس گردوها را کناري قرار دهيد تا کامل خنک شوند
گردوها، دارچين، هر دو نوع شکر و نمک را در غذاساز خرد و ترکيب نماييد
مقداري آرد روي يک سطح صاف مانند تخته بپاشيد و خميرها را بهصورت موازي در کنار هم قرار دهيد طوري که با هم قسمت مشترک داشته باشند و يک مربع مستطيل را بهوجود آورند. درزهاي ايجاد شده در خمير را فشار دهيد تا به هم بچسبند. سپس با کمک وردنه خمير را ورز دهيد تا صاف و يکنواخت شود
تخم مرغ را خوب هم بزنيد و بعد با قلموي آشپزي روي خمير بماليد
مخلوط گردو را به طور يکنواخت روي همه خمير بپاشيد. از عرض خمير، آن را محکم رول کنيد. ديوارههاي کناري رول را فشار دهيد تا شکل بگيرند. سپس رول خمير را در کاغذ روغني بپيچيد
دماي فر را به ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتيگراد برسانيد. رول خمير را به مدت ۲۰ دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا خمير استراحت کند
بعد از بيرون آوردن از يخچال، رول را به ضخامتهاي ۲.۵ سانتيمتري ببريد
روي يک سطح تميز را با پودر قند بپوشانيد و دو سمت شيرينيهاي ورقه شده را در آن بغلتانيد
روي سيني فر کاغذ روغني بيندازيد و شيرينيها را با فاصله ۲ تا ۳ سانتيمتر از يکديگر بچينيد و آنها را به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد تا استراحت کنند.
پس از استراحت شيريني ها، سيني فر را به مدت ۱۷ الي ۱۸ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا طلايي شوند
اجازه دهيد تا شيرينيها در سيني فر خنک شوند سپس سرو کنيد
ساير نکات
ميتوانيد از خمير فيلو نيز استفاده کنيد. بهتر است از شکر دانه ريز به همراه شکر قهوهاي استفاده کنيد.