کتلت پوژارسکي؛ يک غذاي متفاوت و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير طرز تهيه کتلت پوژارسکي را به شما آموزش ميدهيم.
در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه کتلت پوژارسکي آشنا کنيم.
مواد لازم
نان باگت (خردشده) – ۱ عدد
شير – ۲۵۰ ميلي ليتر
ران و سينه مرغ (بدون استخوان و خردشده) – از هرکدام ۲ عدد
تخم مرغ – ۲ عدد
روغن مايع – به مقدار لازم
پاپريکا (پودرشده) – ۱ قاشق چايخوري
پودر سير – ۲/۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه (پودرشده) – به مقدار لازم
پودر سوخاري – به مقدار لازم
طرز تهيه
۱. نان باگت را به مدت ۳۰ دقيقه در ظرفي حاوي شير بخوابانيد تا نرم و يکدست شود. پس از اين مدت، آن را با دست فشار دهيد تا شير اضافي از آن خارج شود، سپس نان را به همراه تکههاي مرغ از چرخ گوشت رد کنيد و در ظرفي بريزيد؛
۲. تخم مرغ، دو قاشق سوپخوري روغن مايع، پاپريکا، پودر سير، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ چرخ شده اضافه کرده و ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کرده و مايه يکدستي حاصل شود؛
۳. کفِ دستتان را با روغن مايع، کمي چرب کنيد. از مايه آماده شده به اندازه گردو برداشته، به شکل گرد فرم داده و با کفِ دست فشار دهيد تا صاف شوند. آنها را در پودر سوخاري غلتانده و در تابهاي حاوي روغنِ داغِ فراوان، روي حرارت ملايم سرخ کنيد؛
۴. پس از سرخ شدنِ يک طرف، کتلتها را برگردانيد تا طرفِ ديگر آنها نيز سرخ شود. پس از سرخ شدن، کتلتهاي پوژارسکي را روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود، سپس آنها را در ظرف دردار چيده و به همراه نان و سالاد ميل کنيد