آخرین خبر/ آموزش شیرینی پایه عید نوروز با ترفندهای تزئین
١-لطفااگرمیخواین شیرینی بپزین،اول یک ترازوتهیه کنین.
٢-قسمت مهم برای تهیه این خمیرهم زدن روغن وپودرقنده،هرچی بیشترزده بشه،شیرینی پوک تره. 
٣-همیشه دوسه قاشق ازاردروبردارین ودراخراگرنیازبوداضافه کنین.
٤-اگرخمیرتون پودربود،دستتون روکمی چرب کنین وبعدخمیرومنسجم کنین.
٥- این شیرینی رواگرباکره بزنین،شیرینی مدرن دارین،ولی برای ماندگاری بیشتربهتره مخلوط ویافقط باروغن بزنین.
٦-پودرقندوارد،حتماقبل ازاستفاده یک بارالک بشن.
٧-تخم مرغ تواین دستورقابل حذفه
٨-درصورت استفاده ازبکین پودرشیرینی تردترولی من استفاده نکردموعالی شد.
١٠-شیرینی روبه طعم های مختلف میتونین درست کنین،وهمینطورمیتونین ازمغزهای مختلف داخل خمیراستفاده کنین.
کلیپ روببینین.ازاسانس های مختلف هم میتونین توی خمیراستفاده کنین.
١١-میتونین خمیرونازک کاتربزنین ودولایه استفاده کنین،بینشوشکلات ویامارمالادبزنین.


از صفحه فلورا

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar