کيک مرغ؛ پيشغذاي مجلسي و بسيار آسان

برترين ها/ کيک مرغ يک پيشغذاي خوشمزه و مغذي است و بسيار آسان و سريع تهيه ميشود و ميتواند سفرهي شما را رنگينتر کند. پيشنهاد ميکنيم اين غذاي خوشمزه را امتحان کنيد. مطمئن باشيد يکي از طرفداران اين پيشغذا خواهيد شد. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه کيک مرغ را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي ۸ نفر
- ۱ عدد سينه مرغ
- ۱۵۰ گرم ژامبون مرغ
- ۲۵۰ گرم پيازچه
- ۱۵۰ گرم گردو خرد شده
- نان تست به مقدار لازم
- ماست يک سوم سس مايونز مصرفي
- سس مايونز به مقدار لازم
- ۵۰ گرم خامه
طرز تهيه
براي پخت کيک مرغ ابتدا سينه مرغ را با پياز و نمک و فلفل و کمي آب ليمو بپزيد و آنرا ريشه ريشه کنيد. پيازچهها را شسته و ريز به صورت حلقه حلقه خرد کنيد، حالا سس مايونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنيد، بهتر است که اين سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنيد، چون ميزان مصرفي سس بستگي به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. گردو را ريز خرد کنيد، ژامبون مرغ را هم ريز خرد کنيد. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسياب بريزيد، و آسياب کرده و خوب مخلوط کنيد. سس را به نسبت يک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنيد تا مايه کيک مرغ به صورت نرم در بيايد.
نانهاي تست را يک رديف منظم کف ظرف بچينيد، حالا از مواد کيک مرغ که آماده کرده ايد يک لايه دو سانتي روي نانها بماليد، وقتي تمام سطح نان تستها را با مايه کيک مرغ پوشانديد حالا يک لايه ديگر نان روي آن به همان ترتيب قرار بدهيد، و باز هم روي آن را با مواد بپوشانيد، دوباره روي مواد را با نان بپوشانيد.
بهتر است که کيک مرغ همين دو طبقه باشد، روي لايه آخر و ديواره اطراف را با سس مايونز بپوشانيد، براي رنگي کردن لايه روي کيک ميتوانيد از آب هويج، آب لبو، سس گوجه فرنگي استفاده کنيد.
حالا ديوارههاي اطراف کيک را با کاهوي ريز خرد شده يا نان تست و چوبشور تزئين کنيد، روي کيک را هم با سليقه خودتان با پودر گردو يا پيازچه و يا هر مواد ديگري که عطر و طعم کيک را تغيير ندهد ميتوانيد تزئين کنيد.
کيک مرغ را براي مدت ۲ ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.