رولت خرما؛ دسري براي روز پدر
خراسان/دسر رولت خرما
چي لازم داريم:
خرماي دشتستان (نوعي خرماي به هم چسبيده) : دو ليوان بدون هسته
کره: ۵۰ گرم
خردههاي درشت بيسکويت پتي بور: يک ليوان
مغز گردو و مغز پسته: به مقدار لازم (يکي از آنها هم کافي است)
دارچين: يک قاشق غذاخوري
پودر نارگيل: به مقدار کافي
چطور بپزيم:
ابتدا قالب کره را روي حرارت ذوب و خرما را به آن اضافه ميکنيم. خرما را در حال حرارت هم
مي زنيم تا به خوبي نرم و له شود. سپس آن را از روي حرارت برمي داريم و ۲ دقيقه بعد مغزهاي پسته و گردو را به همراه خرده بيسکويتها و دارچين به خرماها اضافه و مخلوط ميکنيم. در اين جا مخلوط ما کمي سفت ميشود و جاي نگراني ندارد. به اندازه يک پرتقال از مخلوط جدا و رول ميکنيم. سپس آن را در ظرف حاوي پودر نارگيل ميغلتانيم تا تمام آن به پودر نارگيل آغشته شود. سپس اين رولها را به مدت چند ساعت در داخل يخچال قرار ميدهيم تا سفت شود. پس از سفت شدن، با يک چاقوي تيز آن ها را به شکل رولت برش ميزنيم. به اين ترتيب رولت خرماي خوشمزه و مقوي ما آماده است.