طرز تهيه خورش اسپناساک؛ يک غذاي خوشمزهي مازندراني
شبکه آشپزي/ در گزارش زير طرز تهيه خورش اسپناساک را به شما آموزش ميدهيم.
خورش اسپناساک مازندران
خورش اسپناساک (اسفناج) يکي از غذاهاي سنتي مازندران و حاوي ويتامينهاي A، B، C، E، D، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، آهن، کلسيم، منيزيم، منگنز، کولين، فيبر، فسفر، سلنيوم، روي (زينک)، فولاد، اسيدفوليک، گوگرد، سولفور و … است.
مواد لازم خورش اسپناساک مازندران:
-گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
-اسفناج تازه يک کيلو
-سبزيجات معطر (جعفري، گشنيز، تره و نعناع) ۳۰۰ گرم
-سير ۴-۳ حبه
-پياز متوسط ۲ عدد
-هويج يک عدد
-آب به مقدار لازم
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-روغن دنبه يا کنجد به مقدار لازم
طرز تهيه خورش اسپناساک مازندران:
-براي تهيه اين غذا ابتدا پياز و سير را خرد ميکنيم و با روغن دنبه يا کنجد تفت ميدهيم.
-اسفناج را پس از شستن و خرد کردن به مواد اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم.
-سپس مقداري آب اضافه ميکنيم.
-گوشت خرد شده را به مواد اضافه ميکنيم.
-سپس سبزيجات معطر و هويج خرد شده را اضافه ميکنيم.
-پس از اضافه کردن ادويهجات، اجازه ميدهيم غذا در حرارت ملايم بپزد و جابيفتد.
-اين غذا همراه برنج يا نان سنگک تازه و سبزي سرو ميشود.
نکته ۱: در برخي از سليقهها به اين غذا نخود هم اضافه ميکنند.
نکته ۲: گاهي به جاي گوشت گوسفند از تخم مرغ استفاده ميشود.