شکلات داغ خانگي، يک دورهم نشيني گرم خانوادگي
خراسان/ براي تهيه شکلات داغ حرفهاي خانگي ابتدا پودر کاکائو، شکلات تلخ ريز خرد شده و شکر قهوهاي را در يک قابلمه کوچک بريزيد و با هم مخلوط کنيد. اين کار کمک ميکند تا تمام تکه هاي درشت شکر يا کاکائو باز شوند.
سپس شير پرچرب را به اين مواد اضافه کنيد، کمي هم بزنيد و قابلمه را روي شعله ملايم گاز بگذاريد. حدود 5 دقيقه مخلوط را مرتب هم بزنيد تا يک ترکيب صاف و يکدست به دست آوريد.
اکنون عصاره وانيل و مقدار خيلي کم نمک را به آن اضافه کنيد. بعد از حدود 20 ثانيه از اضافه کردن نمک و وانيل، شکلات داغ را در فنجانهاي مدنظر سرو و در صورت تمايل روي آن را با پودر کاکائو، پودر دارچين يا خامه زده شده تزيين کنيد.
مواد لازم (براي 4 فنجان)
شکلات تلخ ريز خرد شده: 150 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوري
شکر قهوهاي: 2 قاشق غذاخوري
شير پرچرب: 4 فنجان
عصاره وانيل: يک قاشق چاي خوري
نمک: يک چهارم قاشق چاي خوري
خامه زده شده يا پودر کاکائو: به مقدار لازم براي تزيين