ترفندهاي ساده براي از بين بردن بوي مرغ
باشگاه خبرنگاران/ براي از بين بردن بوي بد مرغ، روشهاي مختلفي وجود دارد؛ در ادامه به برخي از اين راهکارها اشاره ميکنيم:
◊ با گياهاني مانند رزماري، سير و پياز مرغ را طعم دار کنيد تا بوي آن از بين برود.
◊ اگر هنگام پخت مرغ براي گرفتن بوي زهم آن پياز، برگ بو يا نظاير آن را نداريد ميتوانيد از هويج استفاده کنيد.
◊ براي از بين بردن بوي نامطبوع مرغ يا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماري به مواد گوشتي اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنيد.
ازبين بردن بوي بد مرغ با چند ترفند ساده
يکي از روشهاي از بين بردن بوي بد مرغ اين روش بسيار ساده و ابتدايي در تهيه مرغ ميباشد:
◊ ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پياز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و يک قاشق غذا خوري آبليمو مخلوط ميکنيم.
سپس در يک قابلمه يک لايه مرغ چيده و مقداري از مواد را روي آن ميريزيم.
به همين روش ادامه ميدهيم تا مواد تمام شود سپس مقداري روغن اضافه و مرغ را دم مياندازيم و زير قابلمه را کم کرده تا بپزد.
*مرغ را در سس يا آب ليمو بخوابانيد.
◊ در زمان کباب کردن، علف ليمو داخل مرغ قرار دهيد.
◊ در زمان سرخ کردن، زنجبيل به آن اضافه کنيد.
◊ در زمان خواباندن مرغ، از سير رنده شده زيادي استفاده کنيد.
◊ يک شب قبل، کمي نمک روي تکههاي مرغ بپاشيد و در صافي قرار دهيد تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشوييد.
◊ مرغ را ابتدا در کره تفت دهيد و سپس روال پخت را ادامه دهيد. تکههاي مرغ را به مدت ۳۰ دقيقه در آب ليمو، سرکه يا زردچوبه بخوابانيد.
◊ در آب مرغ در حال پخت، يک عدد سيب، ۲ چوب دارچين، چهارعدد ميخک، کمي زنجبيل و يک چهارم پيمانه سرکه اضافه کنيد تا بوي نامطبوع مرغ از بين برود.
منبع: توتيا