طرز تهيه مرباي به؛ عطري ماندگار
ايرنا/ مرباي به يکي از پرطرفدارترين مرباهاست که به راحتي ميشود در منزل با رعايت چند نکته آن را درست کرد و وعدههاي صبحانه را هيجانانگيزتر و جذابتر سرو کرد.
مواد لازم براي مرباي به:
به: يک کيلو
شکر: يک کيلو
دانه به: به مقدار لازم
پودر هل: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
آبليمو: يک قاشق سوپخوري
وانيل: يک هشتم قاشق چايخوري
طرز تهيه و دستور پخت مرباي به:
۱. ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنيد و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج کنيد. (بنا به سليقه خود ميتوانيد پوست به را بگيريد يا نگيريد.)
۲. بهها را داخل قابلمه ميريزيم و آب را به اندازهاي که روي بهها را بگيرد اضافه مکنيم و تقريبا ۲۰ دقيقه ميجوشانيم تا بهها کمي نرم شوند.
۳. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را ميگذاريم .
۴. بعد از يک ساعت دانههاي به را به مربا اضافه ميکنيم. اين دانهها در طي پخت مربا لعاب ميدهند و مربا بعد از پخت حالت ژلهاي و مارمالادي به خودش ميگيرد .
۵. با شعله کم حدوداً ۴ الي ۵ ساعت زمان پخت درنظر ميگيريم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پيدا کند.
۶. حالا آبليمو را اضافه کرده و اجازه ميدهيم چند جوش ديگر بخورد. (حدود ۵ دقيقه).
۷. سپس شعله را خاموش کرده و صبر ميکنيم تا مربا خنک شود. وقتي خنک شد وانيل را هم به آن اضافه ميکنيم.