ساندويچ بادمجان و گوشت براي جشن هاي خانگي
آخرين خبر/ اين غذا، يک غذاي ساندويچي است که با ترکيب گوشت و بادمجان تهيه مي شود. اين غذا را اگر در نان باگت کوچک لقمه اي تهيه کنيم مي توانيم به عنوان فينگر فود در جشن هاي تولد مورد استفاده قرار دهيم. اين غذا با داشتن پنير پيتزا و مخلوط سس هاي مختلف، طعم بسيار خوبي دارد که مي توان به عنوان فست فود نيز در رستوران ها آن را سرو کرد.
مواد لازم براي ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پياز۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
بادمجان۲ عدد
نان باگت۲ عدد
پنير پيتزا۵۰ گرم
جعفري۱ قاشق غذاخوري
پودر سير½ قاشق چايخوري
آويشن و پاپريکا به مقدار کافي
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
مواد لازم سس ساندويچ
ماست چکيده ۲ قاشق غذاخوري
سس مايونز۲ قاشق غذاخوري
سس خردل ۱ قاشق غذاخوري
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوري
سرکه سفيد ۱ قاشق غذاخوري
سس فرانسوي ۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
دستور پخت ساندويچ بادمجان
مرحله اول
براي تهيه ساندويچ بادمجان و گوشت چرخ کرده ابتدا بادمجان را شسته و پوست مي کنيم و به صورت ورقه هاي نازک برش مي زنيم. در ادامه بادمجان ورقه شده را داخل آب و نمک به مدت نيم ساعت خيس مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود.
مرحله دوم
سپس بادمجان ها را شسته و با يک پارچه تميز آن را خشک مي کنيم. سپس بادمجان ها را در کمي روغن سرخ مي کنيم يا در تابه گريل مي کنيم و کنار مي گذاريم. يک تابه بر مي داريم و با کمي روغن مي گذاريم روي شعله گاز تا گرم شود.
مرحله سوم
گوشت را از فريزر خارج کرده و همانطور که منجمد است، درون تابه مي اندازيم. وقتي مقداري از هم باز شد، تکه تکه مي کنيم ولي مي خواهيم به صورت تکه اي سرخ شود و نبايد مانند مايه ماکاروني کاملا ريز شود. پياز را شسته و پوست مي کنيم.
مرحله چهارم
سپس به صورت خلالي ريز مي کنيم و در يک تابه ديگر با روغن سرخ مي کنيم. سپس پياز ها را به گوشت اضافه مي کنيم. ادويه ها را به گوشت و پياز اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا بوي ادويه ها خارج شود.
مرحله پنجم
وقتي کامل گوشت و ادويه ها تفت داده شد، زير گاز را خاموش مي کنيم و کنار مي گذاريم. يک کاسه بر داشته و مواد سس را با هم مخلوط مي کنيم تا يک سس يکدست بوجود آيد. نان باگت را برداشته و از وسط برش مي دهيم.
مرحله ششم
در اين مرحله مقداري از سس را روي نان باگت مي ريزيم سپس بادمجان هاي سرخ شده را به صورت مرتب روي نان مي چينيم. در ادامه گوشت و پياز را هم روي بادمجان ها مي چينيم. قارچ ها را به صورت ورقه اي برش مي زنيم.
مرحله هفتم
يک تابه بر مي داريم و با کمي روغن روي حرارت زياد قرار مي دهيم. وقتي که روغن حسابي داغ شد، قارچ ها را مي ريزيم و تفت مي دهيم. سپس پنير پيتزا را اضافه کرده و زير گاز را خاموش مي کنيم و هم مي زنيم تا با حرارت تابه، پنير ها آب شود.
مرحله هشتم
در اين مرحله مخلوط قارچ و پنير پيتزا را روي ساندويچ مي ريزيم. سپس مقداري چيپس خلالي و جعفري خرد شده را اضافه مي کنيم. در آخر اسلايس هاي گوجه فرنگي را اضافه کرده و ساندويچ را مي بنديم و سرو مي کنيم.