املت عدس؛ يک غذاي بسيار مقوي و خوشمزه
سرآشپز پاپيون/ در مطلب زير طرز تهيه املت عدس را به شما آموزش ميدهيم.
در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه املت عدس آشنا کنيم.
مواد لازم
عدس ۱/۲ پيمانه
کلم بروکلي خردشده ۲۲۵ گرم
پياز قرمز حلقه شده ۲ عدد
روغن مايع ۲ قاشق غذا خوري
تخم مرغ ۸ عدد
آب يا شير ۳ قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي کوچک حلقه شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه
عدس را در قابلمهاي ريخته و حدود ۲۵ دقيقه بپزيد. سپس کلمهاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يکي، دو دقيقه ديگر بجوشد. روغن را کف يک تابه مناسب فر ريخته و حلقههاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن کنيد تا در مدت ۲۵ دقيقه بپزد.
تخممرغها را به همراه شير يا آب، کمي نمک و فلفل در کاسهاي هم بزنيد و سبزيجات و گوجهفرنگي را به آن اضافه کنيد. عدس و کلم را آبکشي کنيد ودر تابه پياز بريزيد.
مخلوط تخممرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد و با استفاده از يک کفگير مواد املت را به مرکز تابه هدايت کنيد تا تخممرغهايي که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا تخممرغها سفت شود.