کيک مکرون گردويي بدون فر
کوکپد/ مواد لازم براي ١٠ نفر
لايه زيرى کيک👇
2 عدد تخم مرغ
110 گرم کره
1 ق بکينگ پودر
190 گرم آرد (1/5 ليوان)
نصف ق چ وانيل
7 ق غ شيرولرم
7 ق غ شکر
لايه رويي کيک👇
2 عدد تخم مرغ
7 ق غ شکرقهوه اى (نداشتين يکم پودر کاکائو اضافه کنين)
نصف ليوان پودر نارگيل
نصف ليوان گردو
1 ق غ آرد
نصف ق چ وانيل
مراحل
کره را بذار بيرون يکم آب شه بعد اينقد با همزن بزن تا يکدست شه بعد شکر و وانيلو اضافه کن اينقد بزن تا سبک شه و پف کنه
بعد يه دونه از تخم مرغها اضافه کن قشنگ هم بزن بعد از چند دقيقه تخم مرغ بعديو اضافه کن
تو اين مرحله من اينقد موادمو زدم که شکر کامل حل شد و موادم خيلي سبک و پف دار شده بود
شير را کم کم اضافه کنيد و خوب هم بزنيد
بکينگ پودرو آردو چندبار جدا الک ميکنى تو سه مرحله کم کم به موادت اضافه ميکنى و فقط به يه طرف موادتو هم ميزنى جهتش يه طرف باشه
بعد بذار تو فر بيست دقيقه بمونه(حالا من گذاشتم تو ماهيتابه)
بلافاصله ميريم سراغ درست کردن لايه بعدى(رويي کيک)😃
تخم مرغ و وانيل رو خوب هم بزنيم که خوب پف کنه
شکر رو کم کم و به صورت نمک پاشي آروم آروم اضافه ميکنيم تا پف تخم مرغمون يهو نخوابه و خوب هم ميزنيم تا شکر حل شه
گردو و نارگيل و آرد را کم کم و طي چند مرحله اضافه ميکنيم و در يک جهت هم ميزنيم
بعد از ٢٠ دقيقه اين موادو ميريزيم روى کيک و صاف ميکنيم و ميذاريم نيم ساعت بمونه
کيکمون که پخت و خنک شد از قالب درش مياريم و به دلخواه ميتونين دو تا قاشق عسلو با يکم آب جوش رقيق کنين بمالين روش و با شکلات آب شده يا انواع مغزها و... تزئين کنين و نوش جااان