طرز تهيه مرغ پنيري لذيذ و خوشمزه
چي شي/ احتمالا اکثر شما ميدانيد که بهترين پنيرهاي جهان مربوط به کشورهاي فرانسه، سوئيس و ايتاليا ميباشد. اين فرآورده بسيار خوشمزه مدت هاست که جاي خود را در غذاهاي اصلي ما نيز پيدا کرده است. از پنير استفاده شده در خوشمزه ترين دسرها مانند چيز کيک گرفته تا غذاهاي اصلي از جمله پيتزا، لازانيا و ….، اين ماده لبني خوشمزه را به يکي از محبوب ترين ترکيبات غذايي تبديل کرده است. امروز نيز ما برايتان طرزتهيه يک غذاي فوق العاده خوشمزه و خاص با پنير داريم. مرغ پنيري يکي از آن دسته غذاهايي است که با طعم لذيذش شما و خانواده تان را شگفت زده خواهد نمود و پيشنهاد مي کنيم که اين غذاي مقوي و خوشمزه را براي ناهار يا شام خود تهيه نماييد و اوقات خوشي را براي خودتان و عزيزانتان به ارمغان بياوريد.
مواد لازم براي ۴ نفر
سينه مرغ۴ عدد
پنير ترکيبي۱ پيمانه
کره۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي۲ قاشق غذاخوري
سير۲ حبه
پياز۱ عدد کوچک
جعفري يا ريحان۱ قاشق غذاخوري
آويشن۱ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياهبه مقدار کافي
پودر سير و روغنبه مقدار کافي
پنير مي تواند ترکيبي از موتزارلا، چدار ، خامه اي و .. باشد.
طرز تهيه مرغ پنيري
مرحله اول
براي تهيه مرغ پنيري خوشمزه و مخصوص ابتدا ميبايست، مرغ ها را روي تخته کار قرارداده، سپس به کمک يک چاقو آن را از وسط برش دهيد. دقت داشته باشيد که قسمت انتهاي آن بريده نشود. سپس آن را مقداري بکوبيد تا کاملا يکدست شود.
مرحله دوم
در اين مرحله داخل آن را با يک پيمانه پنير پر کرده و به آن مقداري نمک و فلفل اضافه نماييد. در ادامه آويشن و پودر سير را روي مواد بپاشيد تا کاملا طعم دار شوند. سپس مقداري کره را روي مرغ ها ماليده و آن را سرخ يا گريل نماييد.
مرحله سوم
در اين مرحله، يک تابه مناسب روي شعله گاز قرار داده و کف آن را با ۱ يا ۲ قاشق غذاخوري روغن چرب نماييد. يک عدد پياز کوچک را به خوبي شسته و پوست آن را جدا کنيد، سپس به صورت نگيني يا رنده شده خرد نموده و در تابه بريزيد.
مرحله چهارم
در اين مرحله پس از چند دقيقه تفت دادن، هنگامي که پيازها به طور کامل به رنگ طلايي درآمد، پودر سير را به آن افزوده و مجددا هم بزنيد تا با هم ترکيب شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه کنيد.
مرحله پنجم
در اين مرحله رب گوجه فرنگي را به خوبي تفت دهيد تا رنگ آن باز شود و طعم و بوي خامي آن به طور کامل گرفته شود. سپس چند پيمانه آب را روي مواد ريخته و مرغ ها را داخل سس قرار دهيد تا به طور کامل طعم دار شوند.
مرحله ششم
در اين مرحله پس از ۱۰ الي ۱۵ دقيقه که مايه به غلظت مناسبي رسيد، آن را در ظرفي سرو نموده و آن را با مقداري ريحان يا جعفري خرد شده تزئين نماييد. مرغ پنيري خوشمزه شما آماده است، ميتوانيد آن را به همراه خانواده ميل کنيد.
نکات پخت مرغ پنيري
درصورتي که تمايل داريد اين غذا را به صورت رژيمي تهيه کنيد، بايستي ميزان پنير آن را کاهش داده و مرغ ها را براي پخته شدن درون فر قرار دهيد.
دقت داشته باشيد،درصورت استفاده از فر بايستي چند دقيقه قبل از قراردادن مرغ، آن را روشن نماييد.
در روش گريل کردن مرغ، روغن کمتري مصرف ميشود لذا براي کساني که تمايل به غذاهاي کم چرب و يا قصد کاهش وزن دارند توصيه ميشود اين روش را جايگزين سرخ کردن مرغ نمايند.