طرز تهيه ساندويچ مرغ سوخاري با پنير خوشمزه و لذيذ
مجله دلگرم/ يکي از خوشمزهترين ساندويچهايي که در فست فوديها طرفداران زيادي دارد، ساندويچ مرغ سوخاري با پنير است.
در اين مقاله غذايي بسيار خوشمزه و لاکچري را به شما عزيزان آموزش خواهيم داد. اميدواريم اين غذا را در منزل تهيه کنيد و از آن لذت ببريد.
همانطور که ميدانيد، ساندويچها انواع مختلفي دارند. معمولا ساندويچهايي که از بيرون خريداري ميشود، طعم بهتري نسبت به ساندويچهايي که در منزل تهيه ميشود دارد. اما با بکارگيري برخي تکنيکها ميتوانيد همانند مغازههاي فست فود ساندويچ درست کنيد.
يکي از خوشمزهترين ساندويچهايي که در فست فوديها طرفداران زيادي دارد، ساندويچ مرغ سوخاري با پنير است. شايد با خود گمان کنيد که نميتوانيد چنين ساندويچي درست کنيد، در صورتي که اينطور نيست و ما در ادامه طرز تهيه آن را به طور کامل به شما عزيزان آموزش خواهيم داد.
مواد لازم براي تهيه ساندويچ مرغ سوخاري و پنير:
۱ عدد سينه مرغ بدون استخوان
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاري به مقدار لازم
آرد گندم يا سفيد به مقدار لازم
۲ عدد نان ساندويچي
پنير ورقهاي به مقدار لازم
کاهو به مقدار لازم
جعفري به مقدار لازم
گوجه، خيارشور و زيتون به مقدار لازم
سس با طعم دلخواه به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز و پودر پاپريکا به مقدار لازم
مراحل تهيه ساندويچ مرغ سوخاري با پنير:
اولين مرحله براي تهيه ساندويچ مرغ سوخاري با پنير، آماده کردن مرغ سوخاري است. در ابتدا لازم است که شما سينه مرغ را از وسط نصف کنيد. لايهاي که برش ميدهيد نبايد خيلي نازک باشد، چون ممکن است خرد شود.
حالا روي مرغ را نمک، فلفل قرمز و پودر پاپريکا بريزيد و با بيفتک کوب روي آن بکوبيد. اگر بيفتک کوب در دسترس نداريد ميتوانيد از گوشت کوب نيز استفاده کنيد. به آرامي مرغ را بکوبيد تا پهن شود.
حالا روي دو طرف سينه مرغ آرد گندم يا آرد سفيد بريزيد. در اين مرحله از طرز تهيه ساندويچ مرغ سوخاري با پنير، تخم مرغها را در يک ظرف بشکنيد و خوب آنها را هم بزنيد تا زرده و سفيده با هم مخلوط شوند.
سينه مرغ کوبيده شده را درون تخم مرغها بزنيد و آن را برگردانيد تا تخم مرغ به تمام قسمتهاي مرغ برسد. حالا مرغ را درون آرد سوخاري فرو ببريد به طوري که همهي قسمتهاي مرغ به آرد سوخاري آغشته شود.
حالا نوبت به سرخ کردن مرغها ميرسد. يک ماهيتابه را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مقداري روغن در آن بريزيد. اجازه دهيد تا روغن به خوبي داغ شود. پس از اينکه روغن داغ شد، مرغها را درون ماهيتابه بگذاريد و صبر کنيد تا به خوبي سرخ شوند و مغز پخت شوند.
در طي سرخ کردن مرغها درب ماهيتابه را نبنديد و حرارت را زياد نکنيد. چون در اين صورت مرغها ميسوزند و مغز پخت نميشوند. پس از اينکه يک طرف مرغها سرخ شد آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز سرخ شود. بهتر است حين سرخ شدن مرغها بقيهي کارهاي ساندويچ را انجام دهيد تا مرغها را داغ داغ داخل ساندويچ بگذاريد.
نان ساندويچي را از وسط نصف کنيد و روي نصف آن را آغشته به سس مورد علاقه خود کنيد. حالا کاهو، گوجه فرنگي، خيارشور و زيتون را خرد کنيد. دقت کنيد که هستههاي زيتون را درآوريد.
خيار شور، گوجه و زيتون را روي نان ساندويچي قرار دهيد. وقتي مرغها سرخ شدند و طلايي شدند، آنها را از ماهيتابه خارج کنيد و روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي آنها برود. حالا مرغ را روي سبزيجات از قبل چيده شده بگذاريد و يک ورقه پنير روي مرغ بگذاريد تا پنير آب شود.
توجه داشته باشيد که حتما مرغ داغ باشد تا پنير آب شود. اگر مرغ خنک شده باشد، پنير به صورت جامد باقي ميماند.
در نهايت کاهو و جعفري را روي آن بگذاريد و نصف ديگر نان را روي مواد قرار دهيد تا ساندويچ شما تکميل شود. نوش جان.