طرز تهيه خورش کرفس بسيار خوشمزه با پنير کبابي و بدون گوشت
باشگاه خبرنگاران/ در ادامه با طرز تهيه خورش کرفس با پنير کبابي همراه ما باشيد.
شايد اولين باري که خورش کرفس درست شد، کسي توقع نداشت با ترکيب نعنا و کرفس و گوشت، همچنين خورش لذيذي را بچشد. اکثر خورشهاي ايراني با مرغ يا گوشت تهيه ميشوند و خيلي از افراد ممکن است به خاطر رژيم خاصي که دارند، قيد درست کردن غذاهاي گوشتي را بزنند. پنير کبابي با بافت نسبتا سفت و طعم فوقالعادش بعد از گريل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهي پروتئين و کلسيم بهترين جايگزين گوشت در تمام خورشها و غذاهايي که با گوشت درست ميشوند، است. با طرز تهيه خورش کرفس با پنير کبابي همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه خورش کرفس با پنير کبابي
کرفس ۲۵۰ گرم
جعفري تازه ۵۰ گرم
نعنا تازه ۴۰ گرم
پياز ۱۵۰ گرم
پنير کبابي ۲۰۰ گرم
استاک سبزيجات يک ليتر
آبغوره ۵۰ گرم
زردچوبه يکچهارم قاشق چاي خوري
جوز هندي يکچهارم قاشق چايخوري
هل يکچهارم قاشق چاي خوري
تخم گشنيز يکچهارم قاشق چاي خوري
زيره سياه يکچهارم قاشق چاي خوري
دارچين يکچهارم قاشق چاي خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه خورش کرفس با پنير کبابي
براي شروع شاخههاي کرفس را که از قبل شستيد و خشک شدند، در اندازه متوسط خرد کنيد. نه خيلي ريز و نه خيلي درشت!
مقداري روغن داخل تابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.
جعفري تازه را بعد از شستشو و خشک شدن، به صورت نسبتا ريز خرد کرده و داخل روغن تفت دهيد.
بعد از کمي تفت دادن جعفري، نعنا تازه که آن هم به صورت ريز خرد کرديد را به جعفري اضافه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه حرارت را خاموش کنيد.
داخل يک تابه ديگر مقدار کمي روغن بريزيد و کرفسها را چند دقيقه با روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
پياز را که از قبل به صورت نگيني خرد کرديد، با روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند.
بعد از اين که پياز طلاييرنگ شد، نعنا و جعفري را به آن اضافه کنيد، سپس کرفس را هم اضافه کنيد و همه را با هم تفت دهيد.
حالا نوبت اضافه کردن ادويهها است. زردچوبه، جوز هندي، هل، تخم گشنيز، زيره سياه، دارچين، نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دهيد.
استاک سبزيجات را اضافه کنيد و در قابلمه را ببنديد تا مواد بپزند.
در اين فاصله سراغ گريل کردن پنير کبابيها برويد. پنير کبابي را خرد کنيد و روي صفحه گريل بچينيد و بعد از چند دقيقه برگردانيد تا سمت ديگر آن هم گريل شود. سپس به قابلمه اضافه کنيد.
همزمان با اضافه کردن پنير کبابي، آبغوره را اضافه کنيد و دوباره در قابلمه را ببنديد تا خورش جا بيفتد.
بعد از حدود يک ساعت خورش آماده است. در اين فاصله برنج را دم بگذاريد و در کنار خورش سرو کنيد. نوش جان!
نکات طرز تهيه
ميتوانيد به جاي جايگزين کردن پنير کبابي با گوشت، از ترکيب هر دو استفاده کنيد.
علاوه بر خورش کرفس، خورشهاي ديگري مثل قيمه، قورمه سبزي و فسنجان هم ميتوانيد با پنير کبابي درست کنيد.