طرز تهيه دسر خوشمزه و معروف ايتاليايي روکر انار
باشگاه خبرنگاران/ روکر انار، دسر خوشمزه و معروف ايتاليايي بوده که مناسب شب يلدا نيز ميباشد. اين دسر شيک و محبوب بسيار راحت و آسان بوده و ميتوانيد سريع در منزل آماده و سرو کنيد. زمان آماده سازي اين دسر کمتر از ۳۰ دقيقه ميباشد، اما به خاطر آماده شدن ژله، زمان آن کمي طولانيتر خواهد شد. روکر انار را ميتوانيد در فصل زمستان در منزل آماده کنيد و يک دسر خوشمزه و مقوي را در کنار خانواده سرو کنيد.
مواد لازم
انار: ۴ عدد
ژله انار: ۱ بسته
شير: ۱ پيمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
شکر: دو سوم پيمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر ژلاتين: ۴ قاشق چايخوري
گردو خرد شده: نصف پيمانه
نشاسته ذرت: ۳ قاشق چايخوري
بيسکويت پتي بور: ۱ بسته
پنير ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
وانيل: نصف قاشق چايخوري
مراحل
ابتدا ژله انار را با يک ليوان آب مخلوط کنيد.
سپس بر روي بخار کتري بگذاريد و هم بزنيد تا کاملا حل شود.
ظرف ژله را کمي چرب کنيد و بعد از خنک شدن ژله انار، آن را در ظرف ژله بريزيد و در يخچال بگذاريد تا نيم بند شود.
پودر ژلاتين را نيز با آب سرد مخلوط و بر روي بخار کتري بگذاريد تا حل شود.
در يک ظرف جداگانه شکر، زرده تخم مرغ و وانيل را ريخته و مخلوط کنيد.
سپس نشاسته ذرت را کم کم اضافه و مخلوط کنيد.
شير را بجوشانيد و بعد به مواد شکر اضافه و با همزن مواد را خوب هم بزنيد.
حالا بايد ظرف مواد را بر روي بخار کتري بگذاريد تا مواد غليظ شود.
وقتي مواد غليظ شد، ژلاتين حل شده را اضافه و مخلوط کنيد.
انار دان شده را بر روي ژله انار بريزيد و به آرامي ژله را مخلوط کنيد.
خامه و پنير ماسکارپونه را در يک ظرف ديگر با هم مخلوط کنيد.
سپس مخلوط شکر را به آن اضافه و هم بزنيد.
بعد گردوي خرد شده و بيسکويت پودر شده را نيز اضافه و هم بزنيد.
مخلوط خامه آماده شده را بر روي ژله انار بريزيد و ۶ ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده شود.