صفر تا صد تهيه کماج تابه اي، دسر همداني پرطرفدار
آخرين خبر/ مواد لازم
آرد برنج ۱ ليوان
آرد گندم ۱ ق.غ
بکينگ پودر ۱ ق.غ
پودر نارگيل ۱ ق.غ (قابل حذف)
تخم مرغ ۱ عدد
شير نصف ليوان
ماست ۲ ق.غ
گلاب ۲ ق.غ
زعفران ۱ ق.غ
پودر هل ¼ ق.چ
شکر نصف ليوان
روغن مايع ۳ ق.غ
روش تهيه
آرد برنج، آرد گندم، بيکينگ پودر و پودر نارگيل رو با هم مخلوط ميکنيم.
تو يه ظرف ديگه تخم مرغ ها رو هم ميزنيم و شير، ماست،۱ ق.غ روغن، گلاب، زعفران و پودر هل رو اضافه ميکنيم و هم ميزنيم.
شکر رو اضافه ميکنيم و هم ميزنيم و نهايتا مخلوط آرد رو اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم.
تو تابه نچسب ۲ ق.غ روغن ميريزيم و ميزاريم داغ شه بعد مواد رو بهش اضافه ميکنيم (حرارت ملايم باشه) در تابه رو ميزاريم تا بپزه، بعد کماج رو برميگردونيم تا طرف ديگشم سرخ شه (ديگه درشو نزاريد)
منبع صفحه @shadimohammadipour