باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه پنه باميه را به شما آموزش دهيم.

مواد مورد نياز
روغن مايع...... ۱ قاشق سوپخوري

پياز خلالي کرده .... ۱ عدد

سير له کرده....۱ حبه

گوجه‌فرنگي پوره کرده......۴ عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگي......۱ قاشق سوپخوري

نمک و فلفل ...... به ميزان لازم

پاپريکا...... ۱ قاشق چايخوري

اُرگانو ..... ۱ قاشق چايخوري

شکر.... ۱ قاشق چايخوري

باميه‌ي ريز..... ۲۰۰ گرم

ماکاروني شکل‌دار..... ۲۰۰ گرم

روش‌تهيه

ابتدا در تابه‌ي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آن‌گاه سير و پوره‌ي گوجه‌فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب گوجه‌فرنگي، نمک، فلفل، پاپريکا، اُرگانو و شکر را اضافه کنيد و ۵ دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر کنيد تا باميه بپزد. حالا ماکاروني را در آب جوش و نمک بپزيد و بعد در آبکش بريزيد. اکنون ماکاروني را با سس و باميه مخلوط نمائيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بکشيد و رويش اُرگانو بپاشيد.

خواص پاپريکا

پاپريکا يا فلفل دلمه‌اي منبع خوبي از ويتامين C است مصرف مرتب فلفل

دلمه اي‌در رژيم غذايي، شدت و طول دوران سرماخوردگي را کاهش مي‌دهد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar