طرز تهيه پنه باميه؛ پاستايي متفاوت و گياهي

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه پنه باميه را به شما آموزش دهيم.
مواد مورد نياز
روغن مايع...... ۱ قاشق سوپخوري
پياز خلالي کرده .... ۱ عدد
سير له کرده....۱ حبه
گوجهفرنگي پوره کرده......۴ عدد متوسط
رب گوجهفرنگي......۱ قاشق سوپخوري
نمک و فلفل ...... به ميزان لازم
پاپريکا...... ۱ قاشق چايخوري
اُرگانو ..... ۱ قاشق چايخوري
شکر.... ۱ قاشق چايخوري
باميهي ريز..... ۲۰۰ گرم
ماکاروني شکلدار..... ۲۰۰ گرم
روشتهيه
ابتدا در تابهي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آنگاه سير و پورهي گوجهفرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب گوجهفرنگي، نمک، فلفل، پاپريکا، اُرگانو و شکر را اضافه کنيد و ۵ دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر کنيد تا باميه بپزد. حالا ماکاروني را در آب جوش و نمک بپزيد و بعد در آبکش بريزيد. اکنون ماکاروني را با سس و باميه مخلوط نمائيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بکشيد و رويش اُرگانو بپاشيد.
خواص پاپريکا
پاپريکا يا فلفل دلمهاي منبع خوبي از ويتامين C است مصرف مرتب فلفل
دلمه ايدر رژيم غذايي، شدت و طول دوران سرماخوردگي را کاهش ميدهد.