زرشک پلو با مرغ با ته ديگي متفاوت
آخرين خبر/ اين بار قراره يک زرشک پلو با مرغ باهم درست کنيم به همراه يک تهديگ جديد😊
مواد لازم و مراحل درست شدن در ويديو مشخص هست پس بريم براي توضيحات تکميلي🙋🏻♂️
کف مرغ هنگام پخت رو حتما بگيريد🔥
ادويه ها به ترتيب زردچوبه، فلفل سياه، پودر سير و هل داخل مرغ بريزيد🧂
من براي بوي مرغ فقط از يک پياز استفاده کردم🧅
بعد از پخته شدن مرغ به مدت ۱ ساعت اون رو داخل کمي روغن بزاريد تا همه طرفش خوب سرخ بشه😍
براي سس مخصوص از رب تفت داده شده و زعفران دم کرده و آب مرغ استفاده کنيد😋
براي تهديگ من سيب زميني رو همونجور که ديدين خرد کردم و داخل آب گذاشتم تا نشاسته اش گرفته بشه بعد با کمي روغن، زعفران و آب روي حرارت بزاريد 🔥
برنجمون که از قبل خيس کرده بوديم و بزاريد روي گاز تا آب اون تموم بشه من از نسبت يک پيمانه برنج يک و نيم پيمانه آب استفاده ميکنم💦
بعد برنج و روي سيب زميني ها بريزيد و بزاريد تا دم بکشه💨
نثار رو هم من با خلال بادام و پسته و زرشکي که از انعکاس گرفته بودم درست کردم که عالي بود👌🏼
زرشک پلو با مرغمون آماده است نوش جان 🧑🏻🍳
منبع صفحه alisinaakbari