پيتزا کالزونه خوشمزه و محبوب به روش ايتاليايي
آخرين خبر/ طرز تهيه پيتزا کالزونه خوشمزه و مجلسي به روش ايتاليايي
مواد لازم خمير :
خمير مايه : ۱ ق چ
شکر : ۱ ق چ
نمک : ۱ ق چ
اب ولرم : ۱ ليوان
ارد : ۳ ليوان
روغن : ۵ ق غ
خمير مايه و آب ولرم و شکر رو مخلوط کن ده دقيقه اجازه بده به عمل بياد.
حالا ارد و روغن و نمک رو با خمير مايه به عمل اومده مخلوط کن تا يه خمير لطيف بدست بياد.
خميرو حسابي ده دقيقه ورز بده
نکته خمير هايي که مخمر دارن اينه که بايد حسابي ورز داده بشه
در ظرف رو ببند يه پارچه بنداز روش يک ساعت اجازه بده استراحت کنه
تاپينگ پيتزا:
هاتداگ : ۲ عدد
قارچ : ۴،۵ عدد
فلفل دلمه اي : ۱ عدد
کالباس : ۲۰۰ گرم
پنير پيتزا : ۳۰۰ گرم
بعد از پيچوندن خمير رومال يک عدد زرده تخم مرغ و يک قاشق مربا خوري زعفرون بزن
براي اين ميزان خمير دوتا پيتزا کالزون بدست مياد
من مواد رو چند برابر کردم
سيني تو فر از قبل گرم شده يک ربع با دماي ۲۲۰ درجه
از صفحه خوشمزه باز