logo

طرز تهيه قهوه مکزيکي را بياموزيد

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه قهوه مکزيکي را بياموزيد

بيتوته/ اگر طرفدار قهوه، دارچين و شکلات باشيد، طعم هاي شيرين و ادويه دار را دوست خواهيد داشت. در قهوه مکزيکي، دارچين عطر و طعم خوشمزه و تندي به دانه هاي قهوه مي دهد.
طرز تهيه قهوه مکزيکي :
قهوه مکزيکي ترکيب کاملي از قهوه غليظ، تازه بو داده، شکلات و دارچين است. ما آن را با خامه زده شده براي يک نوشيدني صبحانه منحصر به فرد يا وعده بعد از ظهر سرو کرديم. اين مانند يک ازدواج کامل بين شکلات داغ و قهوه است که آن را به يک نوشيدني گرم و شيرين تبديل مي کند.
اگر طرفدار قهوه، دارچين و شکلات باشيد، طعم هاي شيرين و ادويه دار را دوست خواهيد داشت. دارچين عطر و طعم خوشمزه و تندي به دانه هاي قهوه مي دهد.
تهيه اين قهوه فوق العاده ساده است و به مهارت و ظرافت زيادي نياز ندارد. شما فقط به يک قابلمه قهوه جوش و يک قابلمه کوچک احتياج داريد. استفاده ي آن در کنار ديگر شکلات ها يا دارچين رفتار مانند کيک شکلاتي و ... يا هنگام صبحانه در کنار بيکن و تخم مرغ از آن لذت ببريد.

مواد لازم براي قهوه مکزيکي :
 قهوه آسياب شده (معمولي يا بدون کافئين) سه چهارم فنجان
 دارچين آسياب شده 2 قاشق چايخوري
 آب 5 فنجان
 شير کاملنصف فنجان 
 خامه سنگيننصف فنجان
شربت شکلات يک سوم فنجان
 شکر قهوه اي2 قاشق غذاخوري 
 عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري
 مواد مورد نياز براي تزيين : خامه فرم گرفته، چوب دارچين، تراش شکلات


طرز تهيه قهوه مکزيکي :
مواد لازم را آماده کنيد.

 قهوه و دارچين را به سبد فيلتر قابلمه قهوه ي خود اضافه کنيد. سپس 5 فنجان آب را به قابلمه اضافه کنيد و به صورت معمولي دم کنيد. 
پودر قهوه و دارچين را داخل صافي قهوه جوش بريزيد
در حين دم کشيدن قهوه، شير، خامه سنگين، شربت شکلات و شکر قهوه اي را در قابلمه اي کوچک بگذاريد تا آرام آرام بجوشند. حتماً روي حرارت کم بجوشانيد تا مخلوط را نسوزانيد. 
شير، خامه سنگين، شربت شکلات و شکر قهوه اي را در قابلمه اي آرام بجوشانيد
از روي حرارت برداريد و قهوه دم کرده را به مخلوط شير اضافه کنيد. عصاره وانيل را هم اضافه کنيد و مخلوط کنيد. 
قهوه را به مخلوط شير اضافه کنيد
قهوه را بين چهار فنجان تقسيم کنيد و روي آن را با خامه فرم گرفته و با پودر دارچين بپوشانيد و بلافاصله ميل کنيد.
قهوه را داخل فنجان بريزيد و روي آن را با خامه تزيين کنيد
 

تغييرات دستور العمل قهوه مکزيکي
• در صورت تمايل مي توانيد شکلات بيشتري اضافه کنيد يا آن را کاملاً حذف کنيد.
• با پاشيدن کمي فلفل کاين در مخلوط، مي توانيد آن را کمي تندتر کنيد.
• شما همچنين مي توانيد آن را به صورت يخ ميل کنيد، اجازه دهيد مخلوط کاملا خنک شود و سپس آن را روي يخ بريزيد. روي آن خامه زده شده بريزيد يا آن را کنار بگذاريد.

نکاتي براي تهيه ي قهوه مکزيکي :
• بسته به سليقه خود قهوه را قوي يا ضعيف تر کنيد. ما دوست داريم آن را از طرف قوي تر دم کنيم تا شير و ساير مواد باعث کاهش طعم قهوه نشوند.
• مي توانيد از هر نوع قهوه جوشي استفاده کنيد. مي توانيد از يک پرس فرانسوي يا قهوه جوش معمولي استفاده کنيد. اگر فقط از قهوه استفاده کرديد، مي توانيد يک چوب دارچين يا 1 قاشق چايخوري دارچين و يا به ميزان يک چهارم قاشق چايخوري به فنجان اضافه کنيد و اجازه دهيد تا قهوه از بالا دم بکشد.

آيا قهوه مکزيکي کافئين دارد؟
قهوه مکزيکي وقتي با قهوه کافئين تهيه مي شود به اندازه يک نوشيدني معمولي قهوه مانند لاته کافئين دارد. براي تهيه اين نوشيدني مي توانيد از قهوه بدون کافئين استفاده کنيد - توجه داشته باشيد که دکاف هنوز حاوي مقدار کمي کافئين است

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره