logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش پخت گوشت آنچيلادا

منبع
بيتوته
بروزرسانی
روش پخت گوشت آنچيلادا

بيتوته/ براي انواع فانتزي گوشت آنچيلادا با افزودن فلفل قرمز، لوبيا، ذرت، زيتون و حتي گاهي بيکن در آن استفاده مي شود. اين دستور را مي توانيد به صورت گياهي استفاده کنيد.
مواد لازم براي ادويه ي مخلوط گوشت آنچيلادا :
 پودر پياز و سير  1 قاشق چايخوري
 پودر زيره، پاپريکا و پونه کوهي خشک از هر کدام 1 قاشق غذاخوري 
 فلفل کاين (اختياري)1 الي 1/5 قاشق چايخوري 



مواد لازم براي سس انچيلادا :
 روغن زيتون2 قاشق غذاخوري 
 آرد ساده / همه منظوره 3 قاشق غذاخوري
 آب مرغ / آبگوشت کم نمک 2 فنجان (500 ميلي ليتر)
 گوجه فرنگي يک و نيم فنجان (375 ميلي ليتر)
 سس گوجه فرنگي کنسرو شده 1 قوطي (8 اونس)
 نمک و فلفل يک چهارم قاشق چايخوري 
 

مواد لازم براي مواد گوشتي :
 روغن زيتون1 قاشق غذاخوري 
 سير خرد شده2 حبه 

 پياز ريز خرد شده1 عدد (1 پيمانه) 
 گوشت گوساله چرخ شده500 گرم 
 لوبياي تازه 400 گرم
لوبياي سياه  400 گرم

مواد لازم براي انچيلادا :
 نان تورتيلا8 عدد 
 پنير ذوب شده رنده شدهيک و نيم فنجان (150 گرم) 
 گشنيز، تقريبا خرد شده براي تزيين اختياري

▢يک و نيم فنجان (150 گرم) پنير ذوب شده رنده شده يا بيشتر (من پنير مونتري جک يا چدار را دوست دارم)


طرز تهيه ي گوشت آنچيلادا :
ابتدا مواد ادويه را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
سس آنچيلادا :
روغن را در يک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​گرم کنيد. آرد را اضافه کنيد و مخلوط کنيد تا کاملا مخلوط شوند. 1 دقيقه بپزيد و مرتباً هم بزنيد.
نصف فنجان آب مرغ اضافه کنيد، بلافاصله هم بزنيد سپس خيلي سريع به خمير نرم و غليظ تبديل مي شود.
باقي مانده ي آب مرغ، پاساتا، نمک، فلفل و 2 قاشق غذاخوري مخلوط ادويه را اضافه کنيد و تند هم بزنيد.
زير شعله را کمي به حد متوسط ​​زياد کنيد. 3 تا 5 دقيقه بپزيد، مرتباً هم بزنيد تا سس غليظ شود و قوام شربت، غليظ شود، سپس از روي اجاق برداريد.

طرز تهيه ي مواد گوشتي آنچيلادا :
فر را با دماي 180C / 350F گرم کنيد.
روغن را در قابلمه روي حرارت زياد گرم کنيد. سير و پياز را اضافه کنيد، به مدت 2 دقيقه بپزيد.
گوشت گوساله را اضافه کنيد و به مدت 2 دقيقه آن را بپزيد. ادويه مخلوط باقي مانده را اضافه کنيد. حدود 2 دقيقه بيشتر آن را بپزيد يا کاملاً آن را سرخ کنيد تا قهوه اي شوند.
لوبياي سرخ شده، لوبياي سياه، حدود يک چهارم فنجان سس آنچيلادا + نمک و فلفل اضافه کنيد و مخلوط کنيد و به مدت 2 دقيقه آنرا بپزيد سپس از روي اجاق برداريد.
کف يک ظرف مناسب پخت را با کمي سس آغشته کنيد تا سر خوردن آن متوقف شود. در يک سوم قسمت پاييني نان تورتيلا از مواد گوشتي قرار بدهيد و آن را رول کنيد و در ظرف پخت بچينيد. درز نان را به سمت پايين ظرف قرار بدهيد.
پر کردن را در يک سوم پاييني تورتيلا قرار دهيد. رول کنيد و سپس در ظرف پخت قرار دهيد، درز را از سمت پايين قرار دهيد. اين کار را با باقي نان ها و گوشت ها تکرار کنيد.
سس آنچيلادا را روي بريزيد، سپس روي آن پنير قرار بدهيد، روي آن فويل بکشيد و به مدت 15-20 دقيقه بپزيد و سپس فويل را از روي آن برداريد و به مدت 10 دقيقه بدون پوشش بپزيد. گرم سرو کنيد!

نکاتي براي تهيه ي آنچيلادا :
• مي توانيد از پودر پياز يا سير استفاده کنيد، اگر فقط يکي از آنها را داريد. ميزان استفاده از سير تازه و پودر سير يکسان نيست، با اين حال، به عنوان آخرين گزينه جايگزيني، مي توانيد به جاي پياز و پودر سير از 3 حبه سير خرد شده استفاده کنيد. قبل از پخت غذا، آن را در روغن داغ تفت بدهيد.
• اگر سس گوجه ي پاساتا را پيدا نمي کنيد، مي توانيد از کنسرو سس گوجه فرنگي استفاده کنيد.
• يک جايگزين عالي سس گوجه فرنگي کنسرو شده ايالات متحده به عنوان مثال شکارها است (بله، من همان غذاي غذايي هستم که قوطي ها را برگرداندم تا براي اين کار استفاده کنم دستور العمل و تقريباً جايگزين کاملي است).
• لوبياي سياه معمولاً در آشپزي مکزيکي استفاده مي شود. اين در استراليا به طور گسترده تري در دسترس است. در صورت تمايل و پيدا نکردن مي توانيد از لوبياي قرمز يا هر نوع ديگري لوبيا استفاده کنيد.
• براي ادامه ي کار، انچيلاداها را حلقه کنيد و در ظرف تابه اي پخت قرار دهيد (مي توانيد زير آن را با سس آغشته کنيد). مي توانيد درست قبل از پخت، سس را جدا و روي آن قرار دهيد.
• اگر از گوشت بدون چربي استفاده مي کنيد اين يک دستور عالي مي باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره