logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خورش بهاري ترش با ريواس

منبع
خراسان
بروزرسانی
خورش بهاري ترش با ريواس

خراسان/ مواد لازم براي 4 نفر
 ريواس -  يک کيلوگرم
 گوشت بدون استخوان -  نيم کيلوگرم
 پياز -  2عدد
 شکر -  2 تا 3قاشق سوپ‌خوري
  روغن، نمک و فلفل - به ميزان لازم

 نعناع تازه - 150 گرم
  جعفري تازه -  ۲۰۰ گرم
 طرز تهيه
خورش ريواس به‌ دليل طعم ترش آن ، يکي از خوشمزه‌ترين خورش‌هاي بهاري است. يکي از روش‌هاي پخت آن همراه نعناع و جعفري (مانند خورش کرفس) عطر و بوي بي‌نظيري دارد.
1- ابتدا پيازها را پوست و بعد از شستن ريز خرد کنيد. 2- در يک قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. 3- پس از آن، پياز را اضافه کنيد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.4- گوشت را بشوييد و به صورت قيمه‌اي خرد کنيد، سپس به پياز داغ اضافه کنيد و همراه با آن تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند. 5- دو تا سه ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه کنيد، در ظرف را بگذاريد و تا پخت کامل گوشت روي حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنيد.6- در اين فاصله ريواس‌ها را پوست کنيد، بعد از شستن به قطعات سه سانتي‌متري يا به اندازه دو بند انگشت خرد کنيد.7-  نعناع و جعفري تازه را هم پاک و بعد از شستن، ريز خرد کنيد.8- حالا در يک تابه کوچک، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود، سپس نعناع و جعفري خرد شده را داخل روغن بريزيد و تفت دهيد.
۹-بعد از آن‌که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفري سرخ شده را اضافه کنيد و 10 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن ريواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنيد وحرارت دهيد.
نکته ۱: مقدار نعناع نبايد خيلي زياد باشد زيرا باعث تلخ شدن خورش مي‌شود.
نکته۲: زمان جوشيدن خورش بعد از اضافه کردن ريواس نبايد زياد باشد زيرا ريواس به سرعت له مي‌شود.
نکته۳: با توجه به اين‌که ريواس طعم ترشي دارد، اگر خورش را با همين ميزان ترشي دوست داريد، لازم نيست شکر اضافه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره