logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه ساندويچ پيتزا سوفله؛ خوشمزه و خاص

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه ساندويچ پيتزا سوفله؛ خوشمزه و خاص

بيتوته/ در گزارش زير طرز تهيه پيتزا سوفله را به شما آموزش مي‌دهيم.
 در ادامه قصد داريم شما را با دستور پخت ساندويچ پيتزا سوفله آشنا کنيم.

مواد لازم:

سيب زميني پخته و رنده شده ۲ عدد متوسط

فلفل دلمه۲ عدد
پياز ۲ عدد
مرغ پخته شده ۲ عدد
ماست ۱ ليوان
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
گشنيز خرد شده نصف ليوان
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
سير نرم شده ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
پنير پيتزا رنده شده ۱ ليوان
نان مخصوص تست به مقدار لازم


طرز تهيه:
۱. نان‌هاي مخصوص تست را به ترتيب و کنار هم در ظرف نسوزي مي‌چينيم بطوريکه بين نان‌ها فاصله نباشد.

۲. مرغ پخته شده را ريش ريش مي‌کنيم و روي نان‌ها مي‌ريزيم بطوريکه تمام سطح نان‌ها را بپوشاند.

۳. سيب زميني پخته شده را با فلفل دلمه و پياز که بصورت باريک و نازک خلال کرده ايم مخلوط مي‌کنيم و روي مرغ مي‌ريزيم.

۴. ماست را با نمک و فلفل سياه، گشنيز خرد شده، پودر فلفل قرمز و سير نرم شده و ۱ عدد تخم مرغ مخلوط کرده و خوب هم مي‌زنيم. سپس سس بدست آمده را روي سيب زميني مي‌ريزيم.


۵. پنير پيتزاي رنده شده را روي مواد مي‌ريزيم بطوريکه تمام سطح مواد را بپوشاند.

۶. روي پنير را با نان‌هاي تست که کنار هم مي‌گذاريم، مي‌پوشانيم.

۷. سيني ساندويچ را بمدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتيگراد در فر مي‌گذاريم تا روي نان‌ها طلايي رنگ شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar