logo

طرز تهيه سکنجبين؛ طبيعي و جذاب

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه سکنجبين؛ طبيعي و جذاب

ايرنا/ طرز تهيه سکنجبين با گلاب و نعناع به روش سنتي براي تهيه شربت خوشمزه و سالم پيشنهاد ايرنا زندگي است.

 مواد لازم براي درست کردن سکنجبين سنتي:

  • نعناع              ۲ کيلو
  • سرکه سفيد          نصف الي ۱ پيمانه
  • شکر               ۳ کيلو
  •  آب               ۱۰ اي ۱۲ ليوان
  • گلاب             مقداري

طرز تهيه و دستور پخت شربت سکنجبين سنتي:

۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را  ۳ تا ۴ دسته ميکنيم و با نخ ميبنديم و داخل شهد شکر و آب مي کنيم و با حرارت ملايم اجازه ميدهيم تا شهد بجوشد و غليظ شود.

۲. وقتي شهد قوام کافي را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه ميکنيم و صبر ميکنيم تا چند قول بزنند. و وقتي که که شربت را با کفگير برداشتيم و شربت در لبه کفگير به صورت نيم دايره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبين آمادست.شربت را از صافي رد کنيد و بعد از خنک شدن در شيشه هاي در بسته در يخچال نگهداري کنيد.

فوت و فن:

 ۱.  سکنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.

 ۲.  در بعضي از نقاط کشور سکنجبين با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar