طرز تهيه سکنجبين؛ طبيعي و جذاب
ايرنا/ طرز تهيه سکنجبين با گلاب و نعناع به روش سنتي براي تهيه شربت خوشمزه و سالم پيشنهاد ايرنا زندگي است.
مواد لازم براي درست کردن سکنجبين سنتي:
- نعناع ۲ کيلو
- سرکه سفيد نصف الي ۱ پيمانه
- شکر ۳ کيلو
- آب ۱۰ اي ۱۲ ليوان
- گلاب مقداري
طرز تهيه و دستور پخت شربت سکنجبين سنتي:
۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را ۳ تا ۴ دسته ميکنيم و با نخ ميبنديم و داخل شهد شکر و آب مي کنيم و با حرارت ملايم اجازه ميدهيم تا شهد بجوشد و غليظ شود.
۲. وقتي شهد قوام کافي را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه ميکنيم و صبر ميکنيم تا چند قول بزنند. و وقتي که که شربت را با کفگير برداشتيم و شربت در لبه کفگير به صورت نيم دايره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبين آمادست.شربت را از صافي رد کنيد و بعد از خنک شدن در شيشه هاي در بسته در يخچال نگهداري کنيد.
فوت و فن:
۱. سکنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.
۲. در بعضي از نقاط کشور سکنجبين با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده مي شود.