طرز پخت سينه مرغ رژيمي؛ سريع و ساده
دونفره/ مرغ، يکي از مواد غذايي پرکاربرد در آشپزخونه اغلب ماهاست. با مرغ غذاهاي متنوع و زيادي ميشه درست کرد. امروز يک شيوهي پخت سينه مرغ رو بهتون آموزش ميدم که خيلي سريع آماده ميشه و در نهايت شما يک سينه مرغ پخته و آبدار داريد که ميتونيد اون رو در کنار انواع سبزيجات ميل کرده و يا باهاش سالاد و ساندويچ درست کنيد.
همچنين در خيلي از مواقع افراد بخاطر بيماري، رژيم خاصي دارن که بايد از ادويه جات و غذاهاي سرخ شده پرهيز کنند، اين يک غذاي عالي پرهيزي هم هست. به نظر من که اين شيوهي پخت از آبپز کردن خيلي بهتر و خوشمزه تره.
مواد لازم
- سينه مرغ بدون پوست و استخوان
- نمک و فلفل سياه
- روغن زيتون يک قاشق سوپ خوري
طرز تهيه
سينههاي مرغ رو روي تخته قرار داده و به کمک يک شيشه مربايي بزرگ، شروع کنيد به کوبيدن اونها تا ضخامت شون کمتر بشه.
مقداري نمک و فلفل روي سينه مرغ بپاشيد. اگه بخوايد ميتونيد در اين مرحله ادويه و سبزيجات خشک شده معطر هم بهشون اضافه کنيد.
ماهيتابه رو روي حرارت قرار بديد تا کمي گرم بشه و بعد روغن رو بهش اضافه کنيد. ماهيتابه رو بچرخونيد تا تمام سطح کف اون روغني بشه.
سينه مرغ رو داخل ماهيتابه قرار بديد و با حرارت متوسط اجازه بديد يک طرفشون به مدت ۱ تا ۲ دقيقه بپزه. توي اين يک دقيقه اصلا اونها رو جابجا نکنيد.
حالا که يک طرف سينههاي مرغ کمي پخت و طلايي شد، اونها رو برگردون کنيد.
توي اين مرحله بايد حرارت رو کم کنيد.
در ماهيتابه رو بذاريد و تايمر رو روي ده دقيقه تنظيم کنيد. از يک ماهيتابه استفاده کنيد که در اون به خوبي بسته بشه. توي اين ده دقيقه به هيچ عنوان در ماهيتابه رو باز نکنيد.
بعد از اينکه ۱۰ دقيقه تمام شد، بدون اينکه در ماهيتابه رو برداريد، حرارت رو خاموش کرده و مجددا تايمر رو روي ۱۰ دقيقه تنظيم کنيد. حواستون باشه که همچنان در ماهيتابه رو باز نکنيد.
بعد از تمام شدن ده دقيقه ميتونيد در ماهيتابه رو باز کنيد و سينهي مرغ شما آمادست. ميتونيد اون رو برش زده و در کنار سبزيجات ميل کنيد و يا براي تهيه انواع سالاد، ساندويج و تاکو از اون استفاده کنيد.