تافي قهوه خوشمزه و مخصوص به روش سنتي بازاري

چيشي/ تافي يک نوع آبنبات يا شکلات است که براي پذيرايي در کنار چاي يا قهوه سرو مي شود. تافي ها در طعم هاي مختلف قابل تهيه هستند. در اين دستور، تافي قهوه با طعم قهوه از نسکافه يا پودر قهوه آماده تهيه مي شود. براي تهيه تافي ها نياز به فر نيست و روي اجاق گاز پخته و در فريزر يا يخچال مي بندد و آماده مي شود. اين تافي از خامه و عسل تهيه مي شود که به دليل عدم وجود شکر، شيريني آن از عسل است که نسبت به شکر و پودر قند سالم تر است. اين تافي ها را مي توان به عنوان تنقلات براي کودکان و نوجوانان تهيه نمود و از سلامت آن اطمينان داشت، براي مشاهده آموز طرز تهيه تافي قهوه در ادامه با سايت آموزشي چي شي همراه باشيد.
مواد لازم تافي قهوه
خامه پر چرب (خامه صبحانه)۱ فنجان معادل ۲۳۰ گرم
قهوه فوري۱ قاشق غذا خوري
نمک يک هشتم قاشق چاي خوري
عسل ۱ فنجان معادل ۳۵۰ گرم
طرز تهيه تافي قهوه
مرحله اول
براي تهيه تافي قهوه خوشمزه و مخصوص در ابتداي کار، يک قابلمه يا تابه بر مي داريم. خامه و پودر نسکافه الک شده و نمک را روي هم درون آن مي ريزيم. سپس روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مدام مخلوط مي کنيم.
مرحله دوم
وقتي کناره هاي ظرف کمي به حال جوشيدن در آمد، عسل را اضافه مي کنيم. و مجددا هم مي زنيم تا دوباره به جوش آيد. حرارت را کم مي کنيم به قدري که از قل نيفتد. سپس حدود ۲۰ تا ۲۵ دقيقه مداوم هم مي زنيم تا بجوشد و غليظ شود.
مرحله سوم
سپس از روي حرارت بر مي داريم. قالب هاي شکلات سيليکوني را بر مي داريم و کمي با برس آن را چرب مي کنيم. مي توان از روغن براي چرب کردن قالب استفاده کرد يا از اسپري جدا کننده سيليکون که در لوازم قنادي فروشي ها موجود است.
مرحله پنجم
در اين مرحله مواد داغ آماده شده را به آرامي و کم کم درون قالب هاي سيليکوني مي ريزيم. سپس در فريزر قرار مي دهيم تا خودش را بگيرد. در ادامه پس از اينکه خودش را گرفت، به آرامي از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو مي کنيم.