کيک کاپوچينوي مخصوص با ترکيب شکلاتي

آخرين خبر/ کيک کاپوچينو يک کيک کاکائويي با طعم چاي کاپوچينو است که به عنوان عصرانه يا دسر و کيک هاي کافي شاپي مورد استفاده قرار مي گيرد. طعم و عطر کاپوچينو نسکافه در کيک، طعم خوشايندي را به آن مي دهد. اين کيک را مي توان با شکلات آب شده يا خامه فرم گرفته يا گاناش، تزيين نمود. اين کيک ساده را در کنار چاي سرو کنيد و از بوي آن لذت ببريد، براي مشاهده آموزش طرز تهيه کيک کاپوچينو در ادامه با سايت آموزشي چي شي همراه باشيد.
مواد لازم کيک کاپوچينو
آرد ۲ پيمانه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پيمانه
شير۱ پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
پودر کاپوچينو ۲ بسته
پودر کاکائو نصف قاشق غذا خوري
نسکافه ۱ قاشق چاي خوري
وانيل ۱ پينچ
بکينگ پودر ۱ قاشق غذا خوري
طرز تهيه کيک کاپوچينو
مرحله اول
براي تهيه کيک کاپوچينو در ابتداي کار مواد يخچالي را نيم ساعت قبل از پخت بيرون مي گذاريم تا به دماي محيط برسد. اين کار کيفيت کيک را بالا مي برد. دو کاسه بر مي داريم. و زرده و سفيده را از هم جدا کرده و در دو کاسه جدا گانه مي ريزيم.
مرحله دوم
سپس سفيده را با دور تند همزن مي زنيم. در هنگام همزدن، نصف شکر را به آن اضافه مي کنيم. انقدر هم مي زنيم که سفيده کامل فرم بگيرد و حجيم شود. در اين حالت سفيده نبايد با کج کردن کاسه بريزد. سفيده فرم گرفته شده را درون يخچال مي گذاريم.
مرحله سوم
حال زرده ها را با وانيل و بقيه شکر مخلوط کرده و با دور تند همزن مي زنيم تا کرم رنگ و سبک شود. سپس روغن مايع را اضافه کرده و کمي مي زنيم تا مخلوط شود. شير و پودر کاپوچينو و نسکافه را به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا يکدست شود.
مرحله چهارم
آرد و پودر کاکائو و بکينگ پودر را در يک ظرف جدا گانه با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک مي کنيم. سپس در سه مرحله به مواد اضافه مي کنيم و با ليسک هم مي زنيم تا مايه کيک يکدست شود. در مرحله آخر، سفيده را هم در سه مرحله به مايه کيک اضافه مي کنيم.
مرحله پنجم
سپس با ليسک به صورت دوراني هم مي زنيم تا مخلوط يکدست شود. فر را به مدت ۱۰ دقيقه با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد روشن مي کنيم تا گرم شود. سپس يک قالب بر مي داريم و با روغن جامد يا کره کف آن را چرب مي کنيم.
مرحله ششم
سپس مايه کيک را درون آن مي ريزيم و به مدت ۴۵ دقيقه درون فر با همان دما قرار مي دهيم تا کيک پخته شود. مي توان بعد از گذشت نيم ساعت از زمان پخت، مرتب کيک را با سيخ چوبي چک کرد تا از پخته شدن کيک اطمينان حاصل نمود.
مرحله هفتم
وقتي کيک پخته شد قالب را از فر خارج کرده تا خنک شود. سپس کيک را به آرامي از از قالب خارج مي کنيم و با شکلات يا خامه فرم گرفته تزيين مي کنيم، البته بهتر است براي تزيين اين کيک از خامه شکلاتي استفاده کنيم.