نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نان هل خوشمزه و مجلسي عصرانه به صورت مغزدار

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
نان هل خوشمزه و مجلسي عصرانه به صورت مغزدار

آخرين خبر/ نان هاي حجيم و فانتزي يکي از انواع نان هاي پرطرفدار به حساب مي آيد. گاهي نان ها را با فيلينگ و مغزهاي متنوع طبخ مي کنند. نان هل مانند نان هاي حجيم است با اين تفاوت که فيلينگ آن، هل و پودر قند و پودر پسته است. اين نان را مي توان به تنهايي يا در کنار عسل و مربا به عنوان صبحانه يا عصرانه با چاي يا قهوه سرو نمود، 

مواد لازم نان هل
پودر خمير مايه فوري۱ قاشق غذا خوري
شير۱ پيمانه
شکر۱ قاشق غذا خوري

پودر هل۱ قاشق غذا خوري
شکر۲ قاشق غذا خوري
آرد۵۰۰گرم يا حدود ۴ ليوان
کرهيک هشتم پيمانه
تخم مرغ۲ عدد
زرده براي رومال۱ عدد
مواد مغز نان
پودر پستهمقداري
پودر قندبه مقدار لازم
کنجدکمي
پودر هلبه مقدار لازم
دارچيننوک قاشق چاي خوري
کره آب شده۲ قاشق غذا خوري
طرز تهيه نان هل 
مرحله اول
براي تهيه نان هل خوشمزه در ابتداي کار، شير را کمي گرم مي کنيم در حدي که دست نسوزد. سپس پودر خمير مايه و يک قاشق شکر را به آن اضافه کرده و درب ظرف را مي بنديم و در جاي گرم قرار مي دهيم تا به عمل آيد و پف کند.
 
مرحله دوم
حدود ۱۰ دقيقه زمان مي برد تا خمير مايه به عمل آيد. يک کاسه بر مي داريم. سپس تخم مرع ها را درون آن مي شکنيم و با همزن کمي مي زنيم تا از لختگي بيرون آيد. سپس پودر هل و شکر را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم.

مرحله سوم
کره را روي بخار کتري قرار مي دهيم تا ذوب شود. سپس کره آب شده را به تخم مرغ ها اضافه مي کنيم. سپس خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه مي کنيم و کمي با چنگال مخلوط مي کنيم. سپس آرد را کم کم اضافه مي کنيم تا جايي که خمير يکدستي بوجود آيد و به دست نچسبد.
 
مرحله چهارم
کف و ديواره هاي کاسه را چرب مي کنيم و خمير را درون آن قرار مي دهيم. سطح خمير را هم چرب مي کنيم. با چاقو روي خمير را يک به علاوه در مي آوريم تا به خوبي پف کند. سپس روي کاسه را با سلفون مي پوشانيم و در جاي گرم قرار مي دهيم.

مرحله پنجم
سپس حدود ۱ ساعت استراحت مي دهيم تا خمير ور آيد و پف کند. بعد از يک ساعت خمير را بر مي داريم. پف خمير را با دست مي گيريم. يک کاسه بر مي داريم و مواد مياني را با هم مخلوط مي کنيم. سپس خمير را به سه قسمت مساوي تقسيم مي کنيم.
 
مرحله ششم
در اين مرحله روي سطح کار را آرد مي پاشيم. سپس خمير ها را با وردنه پهن مي کنيم و به مشکل مستطيل در مي آوريم. سپس مواد مياني را روي خمير مي ريزيم. سپس با دست آن را رول مي کنيم. سپس به صورت گيس بافت مي بافيم.

مرحله هفتم
در اين مرحله يک قالب مناسب را برداشته و کف آن را با روغن جدا کننده کيک چرب مي کنيم. در ادامه خمير بافته شده را به آرامي درون قالب مي گذاريم. مي توان سيني فر را چرب کرد و نان را همين طور داخل سيني فر قرار داد.
 
مرحله هشتم
فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقيقه قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد روشن مي کنيم تا گرم شود. سپس يک کاسه بر مي داريم و زرده تخم مرغ را درون آن مي ريزيم و با يک چنگال مخلوط مي کنيم.سپس تخم مرغ را با فرچه روي نان رومال مي کنيم. مي
 
مرحله نهم
توان روي نان را کنجد يا پسته قرار داد. نان را درون فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد قرار مي دهيم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و کنار مي گذاريم تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و برش مي زنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره